MINÄHÄN EN IKINÄ HUKKAA TAVAROITANI - PAITSI VIIMEKSI MAANANTAINA

Minulle on pienestä pitäen asti opetettu pitämään tavaroista huolta, joten harvemmin sitä tulee mitään hukattua. Tietysti aina välillä jokin tavara häviää, mutta useimmiten se löytyy myös pienen etsinnän jälkeen. Olin saanut vanhemmiltani yhden lounaskupongin, jonka ajattelin käyttää tällä viikolla. Maanantaina aioin tarkistaa kupongin ehdot, mutta arvaatte varmaan. En löytänyt kuponkia enää mistään. Kello oli tässä vaiheessa vähän yli 6 aamulla ja edessä oli pitkä työvuoro. Hyvä maanantaipäivän aloitus!  

Koko työpäivän ajan yritin muistella, että mihin ihmeeseen olin sen kupongin tunkenut. Töistä tultua pengoin käytännössä koko asunnon ja tulin lopulta siihen tulokseen, että olen heittänyt sen kuittien mukana vahingossa roskikseen. Mua ei niinkään harmittanut se, etten nyt päässyt ilmaiselle lounaalle, vaan se että menin hävittämään tämän pienen paperilappusen. Kun enhän minä ikinä hävitä mitään! No lappua ei ikinä löytynyt, mutta mitä tästä opimmekaan. Keskity tekemääsi asiaan ja pidä tavaroista huoli :D

Mekko // Vero Moda, Laukku // Furla, Kengät // Bianco

Tästä pienestä vastoinkäymisestä huolimatta, viikko on lähtenyt aika kivasti käyntiin. Tultiin eilen illasta Mikkeliin ja luvassa on taas kaikkea hauskaa. Iltapäivästä lähdetään käymään äitin kanssa mummolassa ja samalla pääsen keräämään kesän ensimmäiset vadelmat, nam! Ihana myös nähdä mummoa ja vaaria. :) Torstaina lastataan auto täyteen ja suunnataan ainakin Niinan ja Aleksin kanssa meidän mökille. Perjantaina koittaakin kesän ensimmäinen ja viimeinen "festaripäivä", kun mennään Aleksin kanssa Siltakemmakoihin. Aika ihana tapa sanoa keskikesälle heipat (ainakin ensi viikolla helteet näyttää enää olevan ihana muisto..). Onneksi meillä on vain reilu pari viikkoa reissuun! Mä niin ootan sitä.

Nyt aamukahvit parvekkeellamme ja sitten voisi vaikka lähteä lähirannalle ottamaan aurinkoa. Upea päivä edessä! Aurinkoista keskiviikkoa :)