MISTÄ ON HYVÄ VIIKONLOPPU TEHTY? ♡

Viikonloput ovat itselleni erityisen tärkeitä. Niissä on ihan oma fiiliksensä, vaikka arkenakin olisi vapaapäivä. Tämän takia olen aina halunnut työhön, jossa on säännölliset työajat ja mielellään viikonloput vapaita.. Minkälaisista viikonlopuista nautin ja mitä hyvä viikonloppu pitää sisällään?

❤️ Pitkät yöunet. Viikonloppuaamuisin on myös ihanaa vain maata hetki sängyssä ja mielellään toisen kainalossa.

❤️ Leffan katsominen. Mikään ei ole omalla tavallaan parempaa kuin nukahtaa kesken leffan sohvalle, ja jossain vaiheessa yötä herätä toisen ehdotukseen siirtyä sänkyyn jatkamaan unia :D En edes halua tietää, kuinka monta leffaa multa on jäänyt katsomatta kokonaan..

❤️ Perjantain kauppareissu. Parasta on kierrellä kaupassa ja miettiä, mitä ruokaa laitettaisiin viikonloppuna. #heräteostokset :D

❤️ Hyvä ruoka. Tästä päästäänkin yhteen tärkeimmistä asioista eli hyvään ruokaan. Viikonloppuna on usein enemmän aikaa, joten voi tehdä ruokaa vähän pidemmän kaavan mukaan. Huomenna ajattelin valmistaa pulled porkia!

❤️ Ulkoilu ja liikunta. Meillä onneksi Zazu pitää huolen siitä, että päivittäin tulee ulkoiltua. Ekstrapitkät lenkit kuuluvat viikonloppuihin!

❤️ Seura. Välillä on rentouttavaa olla hetken yksin, mutta kyllä toisen läsnäolo on silti useimmiten se kaikista parhain vaihtoehto. :)

❤️ Vapaa-aika ja aikatauluttomuus. Se tunne, kun voit tehdä ihan mitä tahansa. Nukkua päikkärit, leipoa, järjestellä paikkoja tai vaikka lähteä kaupungille. 

Näiden myötä mahtavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! :)