MITÄ MUN KEVÄÄSEEN KUULUU?

Koko kevät on ollut aika kiireinen, mutta kesäloma häämöttää jo ihan nurkan takana. Vähitellen on saanut ruksittua to do listalta asioita. Kaikki muuttoon liittyneet asiat on hoidettu - itse muuttoa lukuunottamatta, joka tapahtuu perjantaina. Täällä elellään siis tällä hetkellä pahvilaatikoiden ja jätesäkkien keskellä. Muuttaminen on rankkaa puuhaa, ja tuleva muutto on itse asiassa jo neljäs! Nyt on kuitenkin tarkoitus pysyä Joensuussa vähintään se 3 vuotta, joten hetken saa hengähtää..

Mutta kyllä Joenuuhun siirtymistä on odotettu siitä lähtien, kun tieto meille opiskelijoille varmistui. En malta odottaa, että päästään näkemään asunto vihdoin livenä (toivottavasti on sellainen kuin kuvissa!) ja sisustamaan sitä mieleiseksi. Toukokuussa on myös tiedossa äitin kanssa shoppailupäivä pääkaupunkiseudulla, joten kerkeää hyvin tekemään kodin hankintalistaa. ;)

Muuton ja kouluhommien lisäksi mielessä on pyörinyt tulevan kesän työt. Tänäkin vuonna hakemuksia on raaputeltu menemään alkuvuodesta lähtien kymmeniä ja näillä näkymin parin päivän sisään pitäisi tulla tieto muutamasta paikasta. Pidetään siis peukut pystyssä ja toivotaan parasta :) 

Myös hiukseni kaipaisivat taas pikaisesti päivitystä ja haluaisin kovasti päästä eroon tuosta monikirjavasta tyvestä. Lisää vaaleita raitoja siis kiitos!

Meillä on kevään aikana tiedossa jonkun verran kissanristiäisiä, mutta samalla odotan innolla ensi viikkoa, kun päästään vihdoin asettumaan Joensuuhun. Haluisin sisustamisen lisäksi jo päästä istuttamaan parvekkeellemme kukkia sekä tutustumaan lähialueeseemme. Elämä tuntuu nyt aika kivalta (ja varmaan vielä paremmalta kunhan pääsen huomisen ruotsin tentin läpi :D).