MÖKILLÄ LUONNON KESKELLÄ

Ai, että miten ihanan rentouttavat pari päivää vietettiin Niklaksen kanssa meidän mökillä. Teki jotenkin ekstrahyvää päästä hetkeksi kahdestaan ja vielä luonnon keskelle, omalle mökille. Ihan lempparipaikka näin kesäisin. ♡ 

Parin vuorokauden aikana kerettiin tehdä vaikka mitä, kuten:

🌿 Nukuttiin molempina öinä lähes 12 tunnin yöunet. Parvella tulee nukuttua niiin sikeästi!

🌿 Nyt nolottaa myöntää, mutta heitin vasta tällä reissulla talviturkin. Siis kesäkuussa?! Aamulla herätessäni oli sellainen olo, että tekisi mieli pulahtaa järveen, joten kömmin sängystä suoraan laiturille ja kävin dippaamassa itseni +13 asteiseen Saimaahan - yaiks!

🌿Toisena aamuna aamupalamme koostui grillipatongista, vesimelonista, mansikoista sekä jogurtista. Toisena puolestaan pannukakuista. Ei valittamista!

🌿 Perinteinen metsäretki lähisaarella. Vaikkei meille sattunut paras mahdollinen mökkeilysää, niin ei annettu sen häiritä. Kesäsade vain virkistää! :D 

🌿 Mökkeilyn(kin) yksi parhaimmista asioista on ruoka. On parasta mennä kauppaan ja tuumailla yhdessä, että mitä sitä tällä kertaa syötäisiin. Perinteiset burgerit tuplacheddarilla, tomaatilla, sipulilla, salaatilla, ranskankermalla sekä chileillä - toimii!  

🌿 Kaksi päivää ja siitä noin 12 tuntia kalassa (saatiin me yksi hauki!). Mä olen vuosien aikana oppinut tykkäämään kalastamisesta, mutta parasta on ehkä kuitenkin katsella ja jännittää muiden puolesta. Mulle riittää, että saan istuskella veneessä ja kuunnella kaikkia kesäisiä ääniä, mitä luonto tarjoaa.. 

🌿 Tämän mökkeilykerran yksi ikimuistoisimpia hetkiä oli norpan bongaaminen useampaan otteeseen. Elämäni ensimmäinen kerta, kun olen nähnyt norpan omin silmin ja vielä niin läheltä. Vitsi, miten symppis tapaus! Kun lähdettiin veneellä rannasta, niin ei mennyt montaa minuuttia, kun tämä kyseinen norppa kurkki meitä uteliaana vierestä :'D Aww! 

🌿 Käytiin myös syömässä Lietveden sillalla perinteiset irtojäätelöt. Jos joskus ajatte sielläpäin, niin suosittelen pysähtymään tuohon vaikka jäätelöille ja kipuamaan rappuset ylös, josta avautuu mielettömän upeat maisemat Saimaalle! 

Mökille on joka kerta yhtä ihana mennä. Siellä on ihan huippua olla ja viettää aikaa, mutta sieltä on myös kiva tulla välillä kotiin. Seuraavalla kerralla taas oikein odottaa mökille pääsyä..♡