MÖKKIKUVIA & HÖMPPÄÄ

 

 

 

 

Vihdoin ja viimein pääsin rentoutumaan mökillä oikein kunnolla ja nollaamaan ajatukseni. Tuntuu, että tänä kesänä mökkeily on jäänyt ihan kokonaan - ainakin jos vertaa viime kesään.. Viime viikon keskiviikosta sunnuntaihin päiviini sisältyi sienien keruuta, veneretkiä, auringonottoa, saunomista & uimista, kirjan lukua ja ruuanlaittoa nuotiolla. Iskän ja Aksun kanssa uistelua auringon laskiessa & äitin kanssa yhdessä nukkumista kuumuudesta johtuen. Ei yhtään hullumman kuulosta vai mitä?

 

 

 

 

 

 

Jälleen kerran tuli laiturilla loikoillessa pohdittua elämää ja sen ihmeellisiä kiemuroita.Valehtelisin jos väittäisin ettei mua enää harmita kolmas välivuosi. Toisaalta on pakko uskoa siihen, että tälläkin on joku tarkoitus. En vain vielä tiedä mikä. Ehkä se on se, että saan edelleen pitää perheeni lähellä, ehkä tulen matkustelemaan (ihan varmasti!).. Katsotaan mitä vuosi tuo tullessaan & ollaan avarakatseisia :)

 

 

 

 

 

 

Olen aina ollut todella läheisissä väleissä perheeni kanssa & niin kiitollinen, että mulla on heidän kaltaisiaan ihmisiä elämässä. Perhe on loppupeleissä arvokkain asia, mitä ihmisellä voi olla. En vaihtaisi omaani mistään hinnasta <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä viikolla olen viettänyt viimeisiä lomapäiviä hetkeen, sillä huomisesta lähtien jatkan taas sijaisuuksia eri kouluissa. Onhan tämä ihan huippua, että pääsee tekemään juuri sitä mitä haluaa, eikä ole pakko mennä esim. kaupan kassalle. :)

 

 

 

 

 

 

Viikonlopusta on tulossa mahtava, koska huomenna lähdemme taas mökille & sain myös N suostuteltua mukaan. Saapahan nukkua oman kullan kainalossa <3 Illasta olisi tiedossa poikien kanssa kalastusta ja grillailua. Nämä voivat jo olla viimeisiä kesäpäiviä ennen kuin on sanottava heipat kesälle.. Nyt oikein mukavaa torstai-iltaa kaikille :)