MUA ON PURRUT SALIKÄRPÄNEN

Nahkatakki // Freaky Nation, Mekko // American Eagle, Kaulahuivi // Vero Moda, Nilkkurit // DinSko

VIIDES salipäivä putkeen on kyllä ihan poikkeuksellista ja järjenvastaista toimintaa meikäläiseltä. Lauantaina raahasin ahterini aamun pumpin tunnille, koska halusin päästä kiduttaa mun lihaksia uudella ohjelmalla. Se oli tehokas ja sain mitä halusin. Sunnuntaina ei pitänyt mennä treenaa, mutta lähdin sitten kuitenkin Niklaksen mukaan. Maanantaina sama homma. Ei pitänyt, mutta en jaksanut maata koko iltaa myöskään sohvalla. Tiistaina suunniteltu aamusali ja keskiviikon vapaapäivä vaihtui taas ihan ykskaks salitreeniksi. Ennennäkemätöntä :D Mutta ei hätää, kompensoin tätä mallikasta viiden päivän sporttailua muutamalla metrilakulla, jotka kävin ostamassa eilen.  

Oon just viettämässä kotona muutaman tunnin lepotaukoa ennen viimeistä kokkikerhoa. Hullua, että nekin on jo ohi, koska vastahan mä täällä ilmotin mun uudesta duunista.. On kyllä saanut hyvää työkokemusta, sillä kaikki aiempi opetustyö on sijoittunut alakouluun. Kai sitä pikku hiljaa alkaa tajuamaan, että sitä tullaan oikeasti opettamaan yläkouluikäisiä - niitä ihania murkkuja!

Haluaisin ihan mahdottomasti jauhaa myös tosta säästä, vaikka toisaalta eipä toi jatkuvasti vaihtuva sää enää osaa yllättää. Ensin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, ja hetken päästä lunta tulee vaakasuorassa. :D Parempi vaan vetää toppavermeissä, vaikka oon niiin kyllästynyt niihin. Sais joutaa jo varastoon. Tänään saadaan vissiin nauttia koko päivä lumimyräkästä, joten pakko vielä hetki kärvistellä.. Mutta hei, kaksi yötä lähtöön!! Ehkä reissun jälkeen täälläkin on jo kevät vähän paremmalla mallilla ;)