MUODOSTUNEET RUTIINIT JA ILMOITUS BLOGIIN LIITTYEN

Sain eilen melko ikävän viestin, jossa kerrottiin Starboxin lopettavan maaliskuun lopussa. Sehän tarkoittaa siis sitä, että blogini tulee täällä tiensä päähän. Kohta tulee kolme vuotta siitä, kun aloitin Starboxilla ja täällä on ollut hyvä kirjoittaa. Ympärillä on ollut blogiyhteisö, josta on saanut apua ja tukea. Pääsin myös kasvattamaan blogiani ja tekemään yhteistöitä eri yritysten kanssa. Vähän haikein mielin olen siis etsinyt uutta blogialustaa. Mutta koitan ajatella, että tälläkin on joku tarkoitus ja uudet tuulet puhaltaa vaikka mitä hyvää! Täällä jatketaan vielä pari kuukautta, mutta pysykäähän kuulolla <3

Tämä viikko on tuntunut kestävän ikuisuuden, vaikka toisaalta päivät ovatkin humahtaneet ohi silmänräpäyksessä. Selkeästi ilmaistu :D Niklas on ollut maanantaita lukuunottamatta koko viikon töissä, joten olen muodostanut itselleni aika tarkat rutiinit ihan huomaamattani.

Aamuni ovat alkaneet 8.15-8.30 herätyskellon soidessa. Voisin herätä aamuisin aiemmin, mutta silloin kärsisin kamalasta väsymyksestä iltapäivästä, joten en ole nähnyt siinä mitään järkeä. Herättyäni käyn tekemässä Zazun kanssa noin 20 minuutin lenkin, jolloin tulee itsekin heräiltyä vähän paremmin. Ulkoilun jälkeen keittelen rauhassa aamupuuron ja kahvit, katselen puolisen tuntia videoita ennen kuin alan väkertämään koulutehtävien parissa. 

Puolen päivän tienoihin käyn yleensä viereisellä AMK:lla syömässä lounasta, jonka jälkeen palaan koulu- tai blogijuttujen pariin muutamaksi tunniksi. Sitten koittaa taas aika happihyppelylle, ja pian tästä Niklas saapuu yleensä kotiin. Vaihdellaan päivän aikana kertyneet kuulumiset, kahvitellaan ja katsellaan telkkaria. Tykkään mennä salille heti, kun salivuoromme alkaa eli usein klo 16. Treenin jälkeen käydään vielä iltalenkillä ja muuten ilta meneekin kotona hääräillessä niitä näitä. Mä rakastan iltoja! 

Nyt aion pakertaa viikon viimeiset kouluhommat ja sitten pakata viikonloppua varten. Lähdemme aamusta Mikkeliin juhlistamaan vaarini syntymäpäiviä, joten pitkästä aikaa saa laittautua kunnolla - jee! Meinaan, että tämä viikko on tullut vedettyä 90% joko oloasussa tai ulkoilukamppeissa. Hah!

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua sinne <3