MUUTAMA TALVINEN KUVA

Olen aina pitänyt talvesta jossain määrin. Jos jotain saisin muuttaa niin voisihan se olla puolet lyhyempi & sen ajan olla tarpeeksi lunta ja sopiva määrä pakkasta. Tälläkin hetkellä ulkona on +1 astetta lämmintä ja vettä tihuttaa. Voi kurjuus.. No, ajattelin kuitenkin listata muutamia kivoja juttuja tältä talvelta kuten: 

- Olen päässyt kokeilemaan pilkkimistä poikien kanssa. Tosin sain reilu 5 minuutin päästä tarpeekseni.. :D Mato-onginta on paljon kivempaa!

- Tehtiin viikonlopun aikana lumiukko. Onkohan siitä enää mitään jäljellä?

- Nauttinut ihania koti-iltoja viltin alla herkkujen kera.. Kynttilät, lasi viiniä & pojat kainalossa <3

- Nauranut Zazun tossuille, joita kerettiin pitämään jopa pari kertaa. Zazu ei tosin oikein innostunut ajatuksesta..

- Kokeilin myös kerran hiihtoa. Ei oikein tullut mitään iskän viisi kokoa liian suurilla monoilla hahha! Mutta nyt voin sanoa hiihtäneeni..


- Tehnyt pitkiä kävelylenkkejä jäällä auringopaisteessa. Voi sitä riemun määrää, kun poitsu on päässyt  juoksentelemaan vapaasti!


- HYTISSYT, yli 30 asteen pakkasesta. Jos pitäisi valita näiden kahden sään väliltä, niin valitsisin silti nuo paukkupakkaset..

- Toisaalta olen myös vihdoin & viimein oppinut pukeutumaan oikein sään mukaisesti. Kovilla pakkasilla lähinnä vain kasvot meinasivat jäätyä. Onko musta tullut aikuinen? :D


- Talviturkkia en ole vielä heittänyt, mutta lumihangessa on tullut kerran käytyä kierimässä saunan yhteydessä :D

- Ottanut muutamia omasta mielestä upeita talvisia kuvia. Esimerkiksi ylläolevaa kuvaa on niin rauhoittavaa katsoa.. <3