MY CHRISTMAS 2015

Huh, mistä aloittaisin? Alunperin mun ei ollut tarkoitus pitää minkäänlaista taukoa (joka toisessa blogissa on tainnut olla sama aloitus.. :D), mutta jotenkin joulun lähestyessä ja loman ollessa konetta ei enää tullut availtua. Olen viimeksi avannut läppärini tuolloin 19. päivä eli pari viikkoa sitten. Toivottavasti kestätte vielä yhdet joulukuvat, sillä kuvailin joulun aikana ja näistä tuli aika kivoja. Kamerakin on jälleen pysynyt piilossa - katsotaan, jos inspis taas palaisi arjen myötä.

Joulu oli kaikinpuolin onnistunut. Aattopäivänä Niklas tuli kotikotiimme päiväksi ja oli ihanaa päästä viettää edes osa joulusta yhdessä. Sinä päivänä tuli katsottua paljon televisiota, ulkoiltua, käytyä mummin haudalla, antaen ja saaden kasan lahjoja, nautittua rakkaiden seurasta, syötyä paaljon, saunottua ja lilluttua kylpyammeessa, valvottua yömyöhään ja käytyä hymyssä suin nukkumaan. Joulupäivän vietimme tuttuun tapaan mummolassa ja tapaninpäivänä kävimme ukkimme luona. Olisin kaivannut ulos valkoista maisemaa, mutta onneksi sentään aurinko pilkisti välillä.. :)

Jouluruoka on ehdottomasti koko joulun tärkeimpiä ja parhaimpia asioita. Pienempänä inhosin laatikoita, mutta viime vuosina niistä on tullut herkkua. Mummon tekemä lanttu-, peruna- ja punajuurilaatikko on niin namia, ettei edes neljäntenä päivänä alkanut kyllästyttämään :'D Erilaiset lohet ovat myös suurta herkkua!

Pukki osasi tuoda kaikkea tarpeellista, vaikka toivelistani olikin varsin lyhyt. Sain mm. lahjakortin kasvohoitoon ja H&M:lle, uudet Vallillan vuodevaatteet, lämpösuojasuihkeen sekä kasvoveden, hiuksia ja kynsiä vahvistavia lisäravinteita sekä saunahatun (ihana pikkuveljeni yllätti ensimmäisellä ostamallaan lahjallaan <3). Lisäksi paketeista paljastui perinteisiä asioita kuten rahaa, leffaa, suklaata.. Olen niin kiitollinen kaikille! Ilmeisesti myös ostamani lahjat läheisilleni olivat aika nappivalintoja.. :)

Vuosi on nyt vaihtanut ja se on tuottanut itselleni harmaita hiuksia. Tiistain vietin taas lääkärissä, kun kuume ja heikko olo palasivat. Tällä kertaa otettiin sydänfilmit ja keuhkokuvat, mutta onneksi niistä ei löytynyt mitään. Seuraavana päivänä soitin tarkempia tuloksia, ja syyksi osoittautui A-influenssa. Lähes koko viikon olin taas sängyn pohjalla, joten uusi vuosi vietettiin rauhallisesti kotona katsoen ikkunasta ilotulitteita. Zazu oli aika hermona, mutta onneksi rauhoittui kahden jälkeen yöllä nukkumaan..

Mä olen viimeiset pari kuukautta kärsinyt jonkinlaisesta ahdistavasta olotilasta, ja olenkin koittanut kuunnella itseäni mahdollisimman paljon. Vuosi 2015 ei ollut lainkaan mun vuosi, joten jätin sen innolla taakseni. Nyt vuoden vaihtuessa, olen yrittänyt pohtia tavoitteita ja toiveita tälle vuodelle. Toivon niin paljon, että löytäisin sellaisen 'sisäisen rauhan' jälleen. Etten murehtisi liikaa toisten asioita, ja toteuttaisin niitä omia toiveitani. Ongelmana tässä on se, etten tarkalleen tiedä mitä haluan. Se tässä luultavasti ahdistaakin mua. Onko kenelläkään muulla ollut tällaista ongelmaa? Onneksi olen voinut puhua Niklakselle ja äitille tästä & se on helpottanut olotilaani ainakin hetkellisesti. Luulen kuitenkin, että palaan aiheeseen kunhan saan koottua ajatuksiani selkeämmiksi :D Nyt hetkellisesti - hei hei <3