MY MORNING


Rihanna - California King Bed


♥ Vapaapäivinä herään useimmiten joskus yhdeksän aikoihin, silloinkin usein herätyskelloon. Oikeastaan aina tekisi mieli nukkua pidempään, mutta Zazulla alkaa olla tuohon aikaan jo kova kiire ulos, joten ei auta torkkua..


♥ Herättyäni nousen pikimmiten sängystä & puen ensimmäiset vaatteet mitä näen päälle. Haamun näköisenä laahustan Zazun kanssa kerrostalomme ympäri. Onneksi raitis ulkoilma auttaa heräilemään :-D

♥ Ulkonta tullessa käyn joko suihkussa tai pesen kasvoni. Riippuu paljon aamusta & fiiliksestä! Rasvaan myös aina tässä yhteydessä kasvoni.

♥ Heti sen perään on laitettava televisio päälle, sillä en osaa olla täysin hiljaisessa kodissa. :-D Laitan aamukahvin tippumaan & teen samalla jotain pientä aamupalaksi. Liian usein syön pelkkää leipää tai viiliä.. Aamupalan suhteen on siis petrattavaa!

♥ Rauhallisen aamupalahetken jälkeen siistin kotia eli petaan sängyn sekä laitan mahdolliset tiskit ja pyykit.

♥ Ehostautumisen aika. Joskus meikkaan ennen lenkkiä, joskus taas vasta lenkin jälkeen. Fiiliksen mukaan mennään tämänkin suhteen! Meikkaussession jälkeen on vielä käytävä pesemässä hampaat.

♥ Aamupissatuksesta on nyt vierähtynyt tunti tai kaksi, joten on aika lähteä Zazun kanssa lenkille. Viimeistään lenkin yhteydessä herää yöunien jäljiltä :-)