MY NEW BALAYAGE HAIR

Torstaina pääsin kampaajan tuoliin, sillä kaipasin tähän reuhkaan kirkkautta ja viilempää sävyä. Kampaajareissut eivät ole mistään halvimmasta päästä (ymmärrän kyllä miksi), joten koitan aina venyttää näitä käyntejä niin kauan kuin mahdollista. :D Nytkin hiukset alkoivat olla varsin mielenkiintoisen väriset, kun viime värjäyksestä oli kulunut yli vuosi. 

Äiti vinkkasi mulle viikko sitten tällaisesta Wellan koulutuksesta Mikkelin Hairlekiinissä, jossa kampaajat pääsivät harjoittelemaan mm. uusia värjäystekniikoita kouluttajan avustuksella. Koulutuksen vuoksi kaiken sai puoleen hintaan ja itse sai päättää, mitä hiuksille tehtäisiin. Ei tarvinnut kauaa miettiä, että varaanko ajan..

Ennen ja jälkeen..

Näytin pari insipiraatiokuvaa ja heti kouluttaja osasi kertoa, että mitä tehtäisiin ja millä tavalla. Pääsin paremmin tutustumaan tähän tämän hetken "trendisanaan" nimeltä balayage, jossa pyritään mahdollisimman lunnolliseen lopputulokseen. 

Hiusten tyveä tummennettiin asteen verran ja latvoja vaalennettiin niin, että ne pysyivät kuitenkin luonnollisen näköisinä. Olin alunperin ajatellut, että leikkautan pituudesta jonkin verran pois, mutta yhteistuumin päädyttiinkin nappaamaan vain huonot latvat pois. Näin väri ja värjäystekniikka pääsee paremmin oikeuksiinsa.. :)

Lopputuloksesta tuli ihan mielettömän luonnollinen ja todella kaunis. Tykkään!

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa jokaiselle! ♡