MY NEW PINK JACKET FROM HAGLÖFS

Saaneen esitellä teille uuden lempparivaatekappaleeni - Haglöfsin Orion II Q takin. Takki on melko ohutta materiaalia ja se on ihanan kevyt päällä. Sisäpuolelta löytyy verkkomainen kangas, joka lisää hengittävyyttä, kun taas ulkokuori on goretexia, joka pitää sadetta.

Joskus vaja kolme viikkoa sitten keskusteltiin äitin kanssa, että mistä voisin löytää nimenomaan pinkin Haglöfsin takin. Sellaisen, joka menisi keväällä ja syksyllä. Katselin netistä tarjontaa, mutta aika harva kauppa myy loppuen lopuksi kyseistä merkkiä. Päätin käydä tulevalla viikolla katsomassa Mikkelin kauppojen tarjontaa, mutta ihana äitini ehti ensin. Hän varasi Carlsonilta muutaman eri vaihtoehdon, ja mä kävin sovittamassa niitä heti seuraavana päivänä. Ja yksi niistä oli ylitse muiden. Ainoa asia, mikä hiukan häiritsi, oli hinta. 329 euroa. Onnekseni myyjä kertoi kyseisen takin tulevan tarjoukseen maaliskuun alussa, ja sain pitää sitä varauksessa eiliseen asti! :-) Haluisin kulkea kyseisessä takissa koko ajan. Niin kaunis ja hyväntuntuinen päällä, ettei oo tosi!

Alennuksen jälkeen hintaa jäi 199€. 

Haglöfsistä on tullut yksi mun suosikki ulkovaatemerkki. Vaikka tuotteilla on hintaa vähän enemmän, ovat ne kuitenkin erittäin kestäviä ja ajattomia. 

 Mutta mitä tykkäätte? :-)