MY SATURDAY MORNING

Auringon säteet osuvat silmiini. Katson kelloa, joka näyttää 07:03. Zazu istuu sohvan vieressä odottava ilme kasvoillaan. Kaadan muroja Zazun ruokakuppiin ja ojennan sen lattialle. Pakko käydä vessassa. Ulkona on todella raikas sää eikä mistään kuulu minkäänlaisia ääniä. On niin rauhallista ja kaunista. Kipitän kuitenkin pikimmiten takaisin sisälle ja käperryn lämpimän peiton alle jatkamaan unia..

Heräilen reilu tunnin päästä siihen, kun muut kapuavat parvelta alas. Äiti alkaa tuttuun tapaan laittaa aamupalaa ja Aksu tulee kysymään voisiko tulla katsomaan televisiota. Päätän nousta ylös, vaikka onkin vielä aikaista. Istun valmiiseen aamupalapöytään - puuroa, jugurttia, pasteija ja lasi tuoremehua. Kahvi ei maistu, sillä olen ollut viimeiset pari päivää kuumeessa. Onneksi olo on tänä aamuna jo aavistuksen parempi..

Aamupalapöydästä siirryn pesemään hampaat. Mökillä hampaiden pesu tapahtuu aina ulkona. En tiedä, mikä siinä on.. :D Harjaan hiukset, vaihdan yöpuvun pois ja siirryn oppikirjojen pariin lukemaan sillä aikaa, kun muut ovat aamulenkillä. Ja taas on niin rauhallista. Kyllä mökillä on aina yhtä rentouttavaa <3