MY SUNGLASSES

Isäni on aina painottanut panostamista kunnon aurinkolaseihin. Silmät ovat kuitenkin todella herkät, joten ne on tärkeää suojata auringonpaisteella. Muistattehan käyttää aurinkolaseja myös talvisin! Lumi heijastaa auringon valoa todella paljon.. 

Ensimmäiset kunnon aurinkolasit sain isältäni joskus yläasteella ja ne ovat edelleen ehdottomat lempparit. Kyseessä on siis Raybanien aviatorit kultaisilla sangoilla. Muistan, kun iskä tarjoutui ostamaan haluamani lasit, jotka olivat juuri aviatorit. Sopivasti sillä hetkellä nuo olivat -50% alennuksessa. Myös toiset lasini ovat Raybanin ja ne ovat ruskeat Wayfarerit. Ne ostin pari vuotta sitten laivalta, josta voi saada lasit aavistuksen edullisemmin.. 

Olen itse todellinen Raybanien fani, sillä tykkään lähes tulkoon kaikista malleista. En edes oikein enää osaa katsella muiden merkkien laseja, vaikka tiedän että niistäkin löytyisi varmasti mieleisiä! Olen jo  melkein pari vuotta ihaillut aviatoreita turkooseilla linsseillä ja luulen, että ne ovat seuraava 'suurempi' hankintani.. Nyt olen myös ihastunut Erika -mallisiin, mutten tiedä sopiiko tuo malli minulle. Täytynee käydä testailemassa joku päivä! :)

Vaikka kunnon aurinkolasit maksavatkin, kannattaa niihin oikeasti panostaa. Itse koitan myös aina bongailla hyviä tarjouksia internetistä, silmälasiliikkeistä tai ulkomaanreissuilta, joista niitä voi saada edullisemmin. Suosittelen siis vertailemaan hintoja!

Nyt aurinkolasit päähän ja reippailemaan tuonne upeaan säähän. Ihan kuin olisi jo kevät pitkällä! :)