NAHKAHOUSUT

 

 

Neule & Huivi-Cubus, Nahkahousut-Vila, Nilkkurit-Kookenkä

 

 

Heippahei! Huuuh.. Tulin vaja tunti sitten töistä kotiin, ja voi kuinka poikki ihminen voi olla. Täytyy myöntää, että varsin rankka viikko takana, joten ensi viikon yksi ainoa työvuoro tekee nyt hyvää. Koulujutut ovat sujuneet hyvin töiden ohella, mutta siitäkin saan kiittää itseäni että olen tehnyt suurimman osan esseistä vapaapäivinä. En jaksaisi millään työpäivän jälkeen enää tarttua kirjoihi  ja näpytellä montaa sivua tekstiä koneella. Ensi viikolla on sitten tehtävänä taas useampi essee.

 

 

 

 

Tämä viikonloppu on kuitenkin poikkeus opiskelujen osalta, sillä tänään illasta suuntaan yliopistolle kolmen tunnin luennolle. Huomenna sama homma, mutta kello 9-15. Vähän erilainen perjantai-ilta ja lauantai siis tiedossa. :D Toivotaan, että luennot ovat mielenkiintoista kuunneltavaa eikä aika käy pitkäksi! Nyt siis pari tuntia huilia ennen kuin on taas pakattava kimpsut & kampsut..

 

 

Napsasin nämä asukuvat alkuviikosta työpäivän jälkeen ja arvatkaa oliko Zazu vähän huomionkipeä. Itselaukasimen kanssa leikkimisestä ei meinannut tulla mitään, kun tuo karvakamu oli koko ajan jaloissa. :'D Jalasta löytyy uudet lempparipöksyt (ja kauan etsityt!), jotka tuntuu & näyttää hyviltä! Niistä kuitenkin lisää viikonlopun aikana ilmestyvässä ostospostauksessa. Pysykää siis kuulolla, jos haluatte lukea niistä lisää. Huomiseen <3