NÄYTTÄÄKÖ MEIKKI SUTTUISELTA? TÄSSÄ MAHDOLLINEN SYY SIIHEN

Onko monella muulla toisinaan ongelmana, että meikki tuntuu suttuiselta vaikka tekisi sen pääpiirteittäin samalla tavalla kuin aina muulloinkin? Olen huomannut tätä ongelmaa nyt useampana aamuna, kun on pitänyt laittaa nassua kuntoon.. Alkuun ajattelin, että ihoni on mennyt kesän aikana huonompaan kuntoon, mutta ei. Samalta se näyttää kuin aina ennenkin. Muutama näppy siellä täällä ja kevyt puna t-alueella. Mistä tämä siis voisi johtua?

Uskon, että omalla kohdallani kyse on usein siitä, etten ole muistanut pestä meikkisiveltimiäni useampaan viikkoon - jopa kuukauteen. Tiedän, ällöttävää. Bakteerien määrä on varmasti uskomaton eikä ihmekään, että se vaikuttaa meikin lopputulokseen. 

Siveltimille on olemassa omia puhdistusaineita, mutta itse olen aina käyttänyt Fairya tähän touhuun (myös käsisaippua käy erinomaisesti). Olen ymmärtänyt, että synteettiset harjakset kestävät paremmin vahvempia pesuaineita kuin aitokarvaiset harjakset, mutta korjatkaa mikäli olen väärässä.. :)

Ensin kastelen siveltimet haaleassa vedessä, jonka jälkeen kaadan tipan Fairya kämmenelleni. Hieron harjasosaa varovasti pyörivin liikkein niin, että aina välillä huuhtelen sitä vedessä. Toistan tätä niin kauan, ettei väriä enää irtoa kädelle. Lopuksi sivellin on hyvä huuhdella kertaalleen puhtaassa (haaleassa) vedessä, jottei jää saippuajämiä. Tiesithän, että siveltimet on tärkeä kuivattaa lappeellaan, jottei vesi pääse valumaan siveltimien liimaosiin.

Tästä lähtien koitan olla skarpimpi meikkisiveltimien pesemisessä! :)