NEW TURTLENECK SWEATER

Nuhanenä täällä moi! Flunssa alkaa kaiketi olla ohitse, mitä nyt välillä tuntuu että silmät lähtee päästä.. Aina, kun iskee flunssa niin silmät vuotaa tuhottomasti. Ei oo nimittäin mikään hehkein olo silloin :D Tänään oli ensimmäistä kertaa tällä viikolla sellainen olo, että uskalsin laittaa silmämeikkiäkin. Alkoi jo vähän kyllästyttämään olla niin "naturellina", vaikkei siinä mitään pahaa olekaan. Tykkään vaan meikata ja vaatteetkin näyttävät tuolloin paremmilta haha!

Kuvituksena toimii siis tämän päiväinen asu, jossa viihdyin ihan älyttömän hyvin! Iiso, pehmeä neule on viime postauksessakin vilahtanut löydös Tampereen Vilasta. Löysin sen ihan vahingossa alerekistä koossa XL, mikä ei kyllä yhtään haitannut. Tämän tyyppisissä paidoissa normaalia suurempi koko on yleensä vaan plussaa. Materiaali oli ihanan pehmoista ja -50% hintalappu sai mut vakuuttuneeksi, että tää mun on ostettava.

Nyt etsinnän alla olisi jotkut kivat nahkalegginssit. Voisi näyttää aika kivalta tän neuleen kanssa.. :)

Neule // Vila, Housut // Zara, Laukku // Sokos, Saapikkaat // Berliini 

Huomenna on vielä pari tuntia koulua ja sitten alkaisi viikonloppu. Tämä viikonloppu pysytellään visusti Savonlinnassa ja tehdään jotakin hyvää ruokaa.. Ajattelin myös tulla esittelemään teille uuden puhelimen, josta ei ole parin päivän kokeilujen jälkeen löytynyt mitään negatiivista. Eikä kyseessä edes ole iPhone!

Mutta! Mitäs tykkäätte itse asusta? Ootteko hurahtaneet korkeakauluksisiin paitoihin vai jättäneet tämän 'muotivillityksen' muille? :)