NIIN MAANANTAIFIILIS

Mulla on tänään 100% maanantaifiilis, vaikka viettelenkin vapaapäivää. Aamulla heräsin herätyskelloon puoli 10 ja olisin voinut jatkaa sikeitä vielä pari tuntia. Tälle päivälle on kuitenkin paljon hoidettavaa, joten ei auttanut kuin nousta sängystä ja lähteä herättelemään itseään aamulenkille Zazun kanssa. Aamupäivän olen maksanut laskuja ja ilmoittanut itseni läsnäolevaksi kouluun, varaillut aikaa hammaslääkärille ja terveydenhoitajalle hempparin mittaamista varten. Mulla on hemoglobiini vaihdellut sen verran, että haluan taas käydä tarkistaa tilanteen ihan varmuuden vuoksi. Alimmillaan se on ollut reilu 100, mutta parin kuukauden rautakuurin ansiosta aina noussut sinne 130-140 paikkeille. Katsotaan suostuvatko antamaan lähetettä ferritiinin mittaukseen..

Onneksi eilen jaksoin sen verran siivoilla kotia, että tänään täytyisi enää vaihtaa lakanat ja pestä vähän pyykkiä. Kunhan Niklas pääsee töistä, pitää varmaan lähteä ruokakauppaan, sillä jääkaapissa ei ole mitään muuta kuin vadelmia, viinimarjoja, kokonainen vesimeloni ja salaattia. Niillä on lähinnä eletty eilisestä lähtien, joten tarviis pikkuhiljaa ehkä jotain kunnon ruokaakin. :D Mulla on tällä hetkellä kasapäin erilaisia ruokaideoita, joten katsotaan mitä sitä illaksi taikoo.. Ehkä kesäkurpitsa-jauhelihavuokaa tai risottoa?

Kauppareissulla ajattelin myös poiketa muutamassa huonekaluliikkeessä, sillä haluan meille jonkinlaisen simppelin seinähyllyn, mihin saisi ainakin muutaman valokuvan näkyville.. Asunnon esittelyä siis luvassa vielä tässä kuussa - lupaan!

Nojoo, nyt katson yhden youtube videon, jonka jälkeen siivoan kodin ja koitan taikoa meille jotain ruokaa ennen illan kauppareissua. Tehokasta maanantaita myös teille! :)