NIKE

Olen vasta viimeisen vuoden aikana ymmärtänyt, minkälaiset treenivaatteet ovat itselleni sopivimmat ja mukavimmat. Tietysti, jos lähden etsimällä etsimään uusia salivaatteita, kiinnittyy katse aina ensimmäisenä joko merkkiin tai vaatteen tyyliin. Henkarilla roikkuessa vaate voi olla ihan toisenlainen kuin sovituskopissa sovittaessa. Todella harvoin siis tilaan mistään urheiluvaatteita, sillä haluan päästä näkemään tuotteen ensin päällä. Paitsi pari viikkoa sitten, kun tein pienen tilauksen Zalandolle..

Ostoskoriin tarttui kaksi paitaa miltäs muultakaan merkiltä kuin Nike:lta. Olisin voinut klikkailla muutaman muunkin tuotteen, mutta sain pidettyä itseni kurissa.. Nike on ehdottomasti lempparimerkki! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein tilauksen Zalandolle. Valikoimaa on runsaasti ja ilmaiset postikulut houkuttelivat. Toimituksessa meni reilu viikko, joten siitä pieni miinus, sillä odotin malttamattomana milloin pääsisin testaamaan paitoja :D

Näissä kuvissa voidaan nähdä käytetyimmät tuotteet Nikelta. Eli Free Runit ja noi superit treenipökät. Pitäis jostain löytää harmaat trikoot, jotka olis vähintään yhtä mukavat päällä kuin nuo! Vinkkejä?


Niken harmaa pitkähihainen treenipaita on materiaaliltaan ihana! Pysyy hyvin kuivana, mutta pitää myös lämpimänä. Helman pituus on myös tarpeeksi pitkä, joten ei tarvitse pelätä sen nousua esim. kyykätessä. Hihat ovat juuri sopivan pituiset ja malliltaan aika normaali. Oikea hinta oli 85e, mutta itse löysin sen tarjouksesta 33e. Ei huono!

Sitten tämä perinteinen JUST DO IT -toppi. Malliltaan tämä ei ole ihan vartalonmyötäinen ja kaula-aukko on varsin avara. Materiaali on suht ohutta ja nopeasti kuivuvaa. Kiva perustoppi, joka on päässyt jo ahkerasti käyttöön! Toppeja oli ainakin neljässä eri värissä, mutta olen huomannut että käytän eniten tummia treenivaatteita.. Tosin kesäisin innostun enemmän väreistä :) Hinta 20 euroa.

Treenivaatteita on kertynyt vuosien aikana ihan kiva määrä, mutta vielä olisi etsinnän alla harmaat trikoot sekä uudet salikengät. En myöskään pistäisi pahaksi, jos löytäisin aavistuksen pienemmän kassin sekä kirkkaan värisen pitkähihaisen..

Koitettiin ottaa tyylikkäitä hyppykuvia, mutta eihän niistä mitään tullut kun karvakamu oli lahkeessa kiinni... :D

Mistä te ostatte treenivaatteenne?