TORSTAIN AJATUKSIA

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Moikka! Mitä teille kuuluu? Omassa päässä pyörii tällä hetkellä tuhat ja yksi ajatusta. Välillä naurattaa, välillä itkettää. Koko viikko on ollut samanlainen ja pikku hiljaa haluaisin taas päästä siihen tuikitavalliseen olotilaan. Tuntea olevani tasapainossa. Olen yrittänyt keksiä fiilikselleni syitä ja huomannut, että moni pieni asia saa aikaan tämän kamalan möykyn. 

Eilen pyrin vihdoin tekemään tilaa positiiviselle mielelle. Kävin kuntosalilla, tein pitkiä kävelylenkkejä sekä nautin ulkoilmasta. Otin päiväunet, söin sitä mitä mieli teki ja lähdin vielä illasta yksin kaupungille. Poikkesin kirjastossa, jossa pyörin kuin päätön kana. Kävin kahvilasta hakemassa itselleni herkkupatongin ja menin kotiin herkuttelemaan sen yksinäni (taisi Zazu muutaman palasen saada..). Myöhemmin tein vielä lyhyen kävelylenkin ja käperryin Niklaksen kainaloon ennen nukkumaanmenoa. Yöni nukuin pitkästä aikaa sikeästi ja tänään olo on astetta parempi.

Huomenna mulla starttaakin kesätyöt mansikanmyynnin parissa. Viikonlopun pläänit ovat vielä osittain avoinna, mutta eiköhän ne aukene huomiseen mennessä. Lupasin itselleni, että pyrin opettelemaan elämään hetkessä, joten ei niillä viikonlopun suunnitelmilla väliä ole :D Kunhan olisi hyvää seuraa ja jotakin rentouttavaa tekemistä <3 

Sitten itse kuviin. Kävin maanantaina oikein ajatuksen kanssa katselemassa juoksukenkiä entisten tilalle. Intersportissa mulle tehtiin jalka-analyysi, joka sitten antoi osviittaa itselleni sopivista kengistä. Ihastuin Niken Pegasus juoksukenkiin, jotka tuntuivat todella hyviltä jaloissa. En muuten tiennyt, että juoksukenkieni tulee olla kokoa 42!! Miesten puolelta löytyi onneksi tarpeeksi isot haha. Lenkkarit olivat tarjouksessa 100e ja multa löytyi vielä toinen alennuskuponki, joten niille jäi lopuksi hintaa vain 70 euroa.

Mukaan lähti samalla reissulla uudet lenkkeilyhousut, jotka nekin ovat Nike:lta. Todella ohuet, joustavat ja mukavat 'tuuli'housut. Nämäkin olivat tarjouksessa 60e ja lisäalennuksen jälkeen hintaa jäi noin 45 euroa.

Ilmankos lenkkeily sujuu ja maistuu taas ;) Toivottavasti teidän viikkonne on ollut astetta parempi <3