NOPEA LISUKE RUOKAAN: RUUSUKAALI

Perjantai moikat! Hörpin tässä juuri aamukahviani sohvalla ja katselen meidän isoista ikkunoista ulos. On niin harmaata eikä vesisade ole kaukana. Tekee mieli vain vetää villasukat jalkaan ja pysyä koko päivä sisällä. Tänään on kuitenkin katkaistava lähes 2 kuukauden (!) salitauko ja mentävä tutustumaan meidän uuteen lähisaliin, joka on onneksi vain puolen kilometrin päässä meiltä :D Jos kaipailette ruokavinkkejä, niin jatkakaa lukemista!

Jossain vaiheessa ruusukaali oli esillä siellä sun täällä ja se oli sitä terveysruokaa. Mä menetin ruusukaalineitsyyteni vasta vähän aikaa sitten, kun nappasin kauppareissulla vähän sattumalta pienen ruusukaalipussin ostoskoriini. Ruusukaalin kylkeen sopii vaikka nuudeli, mutta maistuu varmasti yhtä hyvin kanan, salaatin tai wokin seassa. Pitää ehdottomasti ostaa toistekin, sillä ruusukaalin valmistaminen on super nopeaa ja yksinkertaista!

Keitin ruusukaaleja ensin reilu 5 minuuttia, jonka jälkeen valutin vedet pois ja heitin vielä muutamaksi minuutiksi kuumalle pannulle voinokareen kera. Mausteeksi suolaa, mustapippuria ja tilkka sitruunamehua. Nam! 

Tykkäättekö te ruusukaalista?