ON THE POOL

Kissojen silittelyä, kortin peluuta, hyvää musiikkia, tuoreita hedelmiä ja kirjan lukemista, päiväunia aurinkotuolissa, rusketusrajoja, hikipisaroita ja aurinkorasvalla löträämistä. ☀️ 

Meidän hotellimme Kreetalla oli kaiken kaikkiaan ihan kymppi valinta. Tarkemmin ottaen asuttiin pienessä kylässä, Kato Staloksessa, noin 7 kilometrin päässä Haniasta. Sijainniltaan siis aivan täydellinen, kun bussilla hurautti Haniaan noin 15 minuutissa ja lähellä olevaan Agia Marinaan käveli vain muutaman hassun minuutin. Ranta sijaitsi 50 metrin päässä ja lähistöllä oli monia mieleenpainuvia ravintoloita.

Hotellimme oli suht pieni, mutta viihtyisä. Huoneet olivat ikää nähneet, mutta takapihalla oleva allasalue oli meidän makuun aika täydellinen. Saatiin usein olla ihan keskenämme polskimassa ja ottamassa aurinkoa. Viihdyttiinkin tuolla parikin päivää ihan vain rentoutuen. Sitähän me tältä lomalta haettiin - ja sitä myös saatiin. Päivällä lämpötila kohosi yli +30, muttei silti ollut ällöttäväntukalankuuma. Tiedättehän? Tällä lomalla viihdyin yllättävän paljon varjon alla, kirja kourassa. Kirjavinkkauksena kuvissa vilahtava Sophie Kinsellan Salaisuuksia Ilmassa, joka teki pienen alkukamppailun jälkeen mieli ahmia kerralla. Todella viihdyttävä kirja, ripauksella romantiikkaa.. :)

Oikein ihanaa viikonalkua! ♡