ONNELLISUUSHAASTE

1. Elämäni onnellisimpia päiviä oli, kun käytiin hakemassa Zazu kotiin. Pienestä pitäen halusin meille koiran, ja monta vuotta siinä menikin että sellaisen sain. Zazu on tehnyt monesta hetkestä 100x onnellisemman! ♡

2. Olen ollut todella onnellisessa asemassa, kun olen päässyt matkustelemaan lapsesta lähtien. Tämä kuva saa mut aina yhtä iloiseksi. Äitin kanssa Rodoksella vuonna 2015. :)

3. Tämä kuva on noin neljän vuoden takaa. Olin kesällä iltavuorossa ja kotiin tullessani mua odotti parvekkeella yllätysillallinen kynttilöineen ja kukkineen. Ryytynyt, mutta iloinen tyttö. On mulla siis myös ihana mies!

4. Thaimaan matka on jäänyt mieleeni jostakin syystä. Vaikka Phuket ei saanut WAU efektiä, niin silti tuossa reissussa oli sitä jotakin. Olihan se meri upean väristä, ruoka älyttömän hyvää ja sääkin suosi pari viikkoa.

5. Tämä päivä oli kokonaisuudessaan mahtava. Olin viettänyt koko viikonlopun mökillä perheen kesken ja sää oli suosinut niin hyvin, että onnistuin myös polttamaan ihoni (kuten kuvasta ehkä huomaa, kröhömm).. Illasta tultiin takaisin kotiin ja päätettiin Niklaksen ja kavereiden kesken lähteä juhlimaan. Viihdyttiin baarissa pilkkuun asti, sillä siellä oli (kerrankin) niin hauskaa, ettei aiemmin malttanut lähteä. Oli aika mahtava fiilis pyöräillä kotiin - aurinko alkoi pikkuhiljaa nousemaan, mutta kadut olivat vielä hiljaisia ja tyhjiä. Pienessä hiprakassa taisi tulla myös kaaduttua pariinkin otteeseen..  Onneksi mitään vakavempaa ei tapahtunut.. Kesäillat ja -yöt ♡

6. Olen ikionnellinen, että matkustettiin Kanadaan Niklasten sukulaisten luo vuonna 2014. Tähän iltaan liittyy hauska muisto. Kuten kuvasta ehkä näkee, oltiin lähdössä katsastamaan paikallinen yöelämä. Niklas heitettiin baarista vartijoiden voimin pihalle, sillä portsarit eivät uskoneet hänen ajokorttiaan aidoksi. Etsittiin Niklasta tunnin verran baarin sisältä ja lopulta löydettiin se ulkopuolelta oottamassa ranskalaisia syömässä.. :D

Sattuneiden syiden takia taisi jäädä viimeiseksi.. Mutta jälkeenpäin muistelen tuota matkaa lämmöllä vielä kauan. <3

7. Joulu on ollut aina yksi lempparijuhlistani. Perheen kanssa vietettyä laatuaikaa ei voita mikään. Hyvää ruokaa, joululaulut sekä -elokuvat, joulukuusi ja saunassa käynti pitkän kaavan mukaan. Ihan parasta!

8. Vasta viimeisten vuosien aikana olen oppinut arvostamaan mökkeilyä ja luontoa entistä enemmän. Olen niin onnellinen, että meillä on suht lähellä paikka, jossa saa rauhoittua ja ihailla kauniita Suomen maisemia. Etenkin kesäyöt! Lähdenkin usein poikien mukaan uistelemaan. On niin rentouttavaa kuunnella luonnosta tulevia ääniä ja parhaimmassa tapauksessa nähdä kauniita auringonlaskuja vesillä.. Kuten tässä kuvassa :)

9.  Fiilis, kun sain tietää että minulle oli vihdoin auennut koulupaikka yliopistosta. 

10. 4.8. "The day I will always remember" eli Kroatian matka, jolloin Niklas kosi mua. :')

11. Vasta muutama kuukausi sitten otettu kuva, kun porukat ja sukulaiset yllättivät meidät tulemalla Savonlinnaan juhlimaan meidän kihlajaisia sekä molempien opiskelupaikkoja. Olin niin yllättynyt ja kiitollinen tuona päivänä. Mikä ihana perhe mulla onkaan :')

Nyt haastan teidät tekemään saman haasteen eli 11 kuvaa hetkistä, jolloin olit erityisen onnellinen!