OPISKELUN OHELLE TÖITÄ

Keskiviikkoaamun huomenet! ♡

Blogi on päivittynyt taas aika tasaiseen tahtiin, mutten ole juurikaan kertonut että miten elämä on lähtenyt taas rullaamaan reilu kuukauden loman jälkeen. Meillä oli aika kevyt aloitus koulun suhteen, mutta helmi- ja maaliskuu tulevat olemaan huomattavasti kiiresempää aikaa. Tälle keväälle on satutettu (liian) monta kurssia, joten keveä syksy kostautuu.. Lähes kaikki deadlinepäivät on nyt tiedossa, joten tietokoneen parissa kuluu vapaa-aika hyvin. 

Koitan olla ottamatta suurempaa stressiä kaikista palautuspäivistä, mutta olen aika nopea stressaamaan ja paisuttelemaan asioita, joten vähän väliä saa olla itseään rauhoittelemassa :D Onneksi useampi tehtävä on jo hyvällä mallilla, joten tässä ei ole mitään hätää. Outoa, ettei tenttejä ole kuin muutama keväällä, kun taas erilaisia raportteja ja esseitä on niidenkin edestä. Paljon on pari- ja ryhmätöitä, jolloin tietysti itse ei tarvitse kaikkea pakertaa. Helpottaa kummasti, kun tehdään Niklaksen kanssa melkein kaikki tehtävät yhdessä. Eipä mene aikaa aikataulujen sopimiseen heh..

Sain myös vähän lisä"täytettä" arkeeni, sillä alan kaverini kanssa vetämään 1-2 luokkalaisten kokkikerhoa pari kertaa viikossa.  Uskon kuitenkin, että meille tulee hauskaa ja onhan tuo työkokemuksenakin arvokasta, ja toisaalta eihän ikinä pieni lisätienestikään ole pahasta. Mulla on kuitenkin vahva luotto siihen, että saan työt ja opiskelut rullaamaan :)