OUR NEXT DESTINATION..

Torstai-illan heipat täältä peittojen syöveristä :) Tajusin juuri, etten ole muistanut sytyttää vielä kynttilöitä, joten tämän postauksen jälkeen suuntaan oitis tuikkujen etsinnän kimppuun. Ulkona tihkuttaa vettä & on hirmu synkkää. Enää puuttuu kynttilät ja teekuppi kädestä - sitten on täydellistä.

Olemme jo useamman kuukauden suunnitelleet seuraavaa ulkomaanreissua jonnekin päin maailmaa. Aluksi tarkoitus oli suunnata joululomalle jonnekin Karibialle, mutta hinnat nähtyämme aloimme vaipua epätoivoon sen suhteen (halvimmat oli n 2000e/per henkilö murrr). Niklas sitten ehdotti, että jospa lähtisimme syyslomalla viikoksi lämpöiseen ja niitä matkoja on nyt tullut selattua useampi tunti päivittäin. :D Tarjonta on ollut tässä vaiheessa syyskuuta jo aika suppeaa, mutta pitkän etsinnän ja useamman turhautumisen jälkeen saatiin varattua reissu!

Lähdemme 18.päivä lokakuuta Marmarikseen! Ei ehkä sellainen kohde, johon olisimme ehdottomasti halunneet (t.ikuinen Kreikkafani), mutta parempi tämäkin on kuin ei mitään. Olisikin kiva kuulla, jos teillä on kokemuksia Marmariksesta. :)

Hotellin löysimme Aurinkomatkojen äkkilähtösivuilta, jotka päivittyvät kuulemma lähes 10 minuutin välein. Kannattaa siis olla kärppänä tsekkailemassa niitä, jos haluaa vielä syyslomalle matkan! Meidän hotelli on nimeltään Grand Yazici Club Marmaris Palace, jonka hintaan kuuluu all inclusive. Ihan hauska päästä ensimmäistä kertaa testaamaan tuotakin mahdollisuutta, vaikka luulen ettei ole ehkä ihan meidän juttu.. Mutta kuten sanoin, matkalla oli sen verran vähän hintaa etttä huoletta voi parina iltana käydä muuallakin syömässä. Aijoo, ja mukaan lähtee vielä pikkuveljeni Aleksi. Varmasti hauska ja aktiivinen loma tiedossa :)