PÄIVÄ HVARILLA

Taisinkin mainita, että vietettiin yksi kokonainen päivä Hvarin keskustassa. Bussimatka taittui 15 minuutissa eikä rokottanut montaa kunaa lompakosta. Kierreltiin ympäri katuja, käytiin välillä kahvilla ja syömässä sekä kivuttiin ylös linnoitukseen. Tuo päivä oli pilvinen, mutta toisaalta jaksoipa paremmin nousta monet sadat rappuset ylös :'D

Hvar vaikutti oikein mukavalta kaupungilta, mutta meille molemmille tuli sellainen olo, ettei oltaisi viihdytty tuolla niin hyvin kuin Milnassa. Ihmisiä (pääosin turisteja) oli valtavasti ja kaikki kadut täyttyivät heistä. Kapeat kadut, mukulakivet, rappusten kapuaminen ja punakattoiset talot toivat kyllä tunnelmaa ja päivä kuluikin nopeasti.. :) 

Satamasta saattoi bongata toinen toisistaan kalliimpia veneitä ja jopa laivoja. Yksi laiva jäi mieleemme ja piti ihan googlata, että kuka sen omistaa. Saatiin selville, että senhän omistaa yksi Pepsin omistajista :D En edes muista, kuinka monta miljoonaa se maksoikaan, mutta kymmeniä. Huh! 

Vinkkinä kaikille: ei kannata mennä syömään rantakadun varteen, sillä me saatiin niistä äärettömän huonoa palvelua sekä ruokaa!

Kivaa maanantai-iltaa! Mä jatkan nyt pakkailuja. Hullua, että viikon päästä maanantaina ollaan jo savonlinnalaisia!!