PÄIVÄ JOENSUUSSA

Joensuu on tuli nähtyä ja täytyy iloisena myöntää, että sehän vaikutti ihan mukavalta kaupungilta. Vähän niin kuin Mikkeli, mutta aavistuksen isompana versiona. En malta odottaa, että päästään etsimään meille sopivaa asuntoa. Pakko myöntää, että olen jo katsellut vuokra-asuntoja tasaisin väliajoin :D Mä niin toivon, että löydetään meille joku kiva kämppä!

Tästä Joensuun reissusta on siis reilu viikon verran ja silloin ulkona oli kaunis luminen maisema. Ottaisin enemmän kuin mielelläni sen -10 asteen pakkasen kuin tämän hetkisen sään. Me keskityttiin kaverin kanssa kampuskierroksen sijaan syömiseen ja kauppojen kiertelyyn, joten livistettiin heti tilaisuuden tullen. Isot pointsit Hyve & Pahe nimiselle kahvilalle, jossa syötiin törkeen hyvät kakut! 

Kauppojen kiertelyn lomassa käytiin myös lounastamassa. Molempien teki niin kovasti mieli kiinalaista ruokaa, joten mentiin ensimmäiseen missä oli buffet tarjolla. En muista tämän ravintolan nimeä, mutta sijaitsi Kauppakeskus Iso Myyn yläkerrassa. Ruoka oli hyvää, mutta sisustus varsin mielenkiintoinen. :D Jos joskus poikkeatte Mikkelissä ja tykkäätte kiinalaisesta, niin menkää ihmeessä syömään Dragon Shengiin buffet pöytä. Missään en ole syönyt yhtä hyvää kinkkiä kuin siellä. Vähän jopa ikävä, sillä viime kerta taisi olla silloin, kun asuttiin vielä Mikkelissä. Vaikka Mikkeliin ja meidän vanhaan asuntoon on vähän ikävä, niin kyllä muualla asuminen on mielettömän rikastuttavaa.

Päivän aikana kerettiin hyvin ravaamaan kaikki kaupat kerran, jos toisenkin. Mukaan tarttui kivoja juttuja, kuten tuo kuvassa oleva huppari. Viikon aikana tainnut olla jokaisena päivänä päällä, joten ehkä se kertoo jotakin tästä uudesta rakkaudestani..

Oikein leppoisaa sunnuntaita ja isänpäivää! Mä vietän tämän isänpäivän Savonlinnassa koulujuttujen parissa, mutta lähetin isälleni rakkaimmat isänpäivätoivotukset. Vaikka hän tietää olevansa elämäni tärkeimpiä ihmisiä, niin silti aion kohta soittaa ja kertoa sen vielä uudemman kerran. Tehkää tekin niin ♡