PÄIVÄN ASUA JA KAMPAAJAREISSUN TULOS

Hei ja ihanaa sunnuntaita! Tämä päivä on ollut jotenkin ihan täydellinen - niin sunnuntaifiilis kuin olla ja voi. Käytiin äsken reippailemassa tunnin verran ja samalla paistettiin nakkeja ja juotiin termarikahvit. Parasta! Toivottavasti teilläkin on ollut onnistunut päivä ja koko viikonloppu.

Kesän jälkeen mun on aina pakko päästävä freesaamaan hiuksiani. Vaikka kuinka rakastan vaaleita kutrejani, ärsyttää niissä eniten se, että väri taittaa pakostikkin jossain vaiheessa keltaiseen. Ei auta, vaikka käyttäisi hopeashampoota ym. niksejä. Varasin meidän ulkomaanreissun jälkeen ajan Hennikseen, josta on tullut luottokampaamoni Mikkelistä. Joka kerta olen voinut luottaa siihen, että lopputuloksesta tulee mieluisa.

Neule & mekko // Vila, Legginssit // Pieces, Kaulahuivi // Zara, Nilkkurit // Vagabond

En ollut täysin varma, mitä lähdin viileämmän sävyn lisäksi hakemaan. Kasvattaisinko pituutta vai otettaisiinko useampi sentti taas pois? Kuten kuvista näkee, päätettiin yhdessä kampaajani kanssa leikata ihana long bob, josta tykkään edelleen niin paljon! Se on ihanan freesi ja helppo, vaikka toki pitkässäkin tukassa on puolensa. Vaihtelu kuitenkin kannattaa. Leikkauksen lisäksi laitettiin koko pää täyteen ohutta vaaleaa raitaa ja sävytettiin hiukset vielä pesupaikalla. Olen kyllä jälleen erittäin tyytyväinen lopputulokseen :) 

Hiusten lisäksi tykkään kamalasti tästä päivän asusta, joka oli mulla alkuviikosta kauppareissulla. Nyt kun ei ole koulua kuin parhaimmillaan kerran-pari viikossa, tulee hiihdeltyä paljolti treenivaatteissa tai kollareissa. Vaikka rakastan olla mukavissa kotivaatteissa, kaipaa sitä välillä kunnon laittautumista ja vähän siistimpiä vaatteita päälle. Joten kun meillä oli kaupassa käynti edessä, päätin oikein kunnolla panostaa haha! Tässä asussa tykkään jokaisesta vaatekappaleesta, mutta legginssien tilalle olisin laittanut sukkahousut, jos sellaiset olisin kaapista löytänyt. Päätin sitten ostaa paritkin uudet sukkikset, jottei seuraavalla kerralla tarvitse (toivottavasti) heittää koko vaatekaappia ympäri niitä etsiessä :D

Syyspukeutuminen on kyllä ihan parasta! <3