PAKO ARJESTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innostuin katselemaan tietokoneelle kertyneitä kuvia. Tajusin, että aika vähän on tullut kuvailtua viime aikoina - toisaalta konekin on ollut käytössä vasta reilu kuukauden.. Pari viikkoa sitten vietimme mahdollisesti tämän vuoden viimeisen mökkiviikonlopun. Pitkästä aikaa pääsimme kaikki, Niklas mukaanlukien, viettämään aikaa yhdessä. 

Olen vasta parin viimeisen vuoden aikana tajunnut, kuinka tärkeää on viettää mahdollisimman paljon aikaa perheeni kanssa. Perhe on kaikista tärkeintä. On hurjaa huomata, kuinka vuodet vain vierivät eteenpäin. Eilen illalla kotikotona yötä ollessani tuli taas pohdittua, mitä kaikkea olen kokenut siellä. Niin hyviä kuin huonojakin hetkiä ja muistoja. Välillä sitä tulee kamala ikävä lapsuutta ja toivoisi, että saisi vielä elää huoletonta elämää. Ihan turhaa sitä tuli kiirehdittyä 'aikuisten maailmaan'. Onneksi muistot säilyvät.

Tuohon viikonloppuun mahtui paljon kaikkea. Useita tunteja kalastamista, sienestämistä, lautapelien pelailua, saunomista pimeässä ja kuun ihailua. Syvällisiä keskusteluja, rakkaan viereen käpertymistä, vaahtokarkkien grillaamista ja pizzan tekoa nuotiolla. Kyllä tällaiset hetket perheen kanssa on niitä parhaimpia! <3

Toivottavasti viikkonne on lähtenyt hyvin käyntiin. Rentouttavaa maanantai-iltaa :)