PERJANTAI-ILLAT ♡

Vesipisarat putoilevat taivaalta ja ulkona alkaa hämärtymään. Täysi syksy on meneillään. Keittiön ikkunan edessä komeilee kaunis vaahtera, jonka oranssit lehdet tipahtelevat maahan yksi kerrallaan tuulenpuuskan mukana. Käyn kuumassa suihkussa, vaihdan lempparioloasun päälle (valkoinen pehmeä fleecemekko, jonka sain Niklakselta viime jouluna ♡), ja sujautan jalkani mummoni tekemiin villasukkiin. Villasukat on ehkä maailman paras keksintö. 

Laitan rutiininomaisesti television päälle ja sytytän muutaman kynttilän. Sitten olisi illan kohokohdan aika eli iltapalan tekeminen. Tällä kertaa perjantaikarkkipussi houkuttelee niin paljon, etten tee muuta kuin leivän ja keitän kylkeen kupillisen tämän hetken lemppariteetä. Kello alkaa olla puoli kahdeksan eli Salkkareiden aika. Upottaudun sohvan vasempaan nurkkaan (minun nurkkani :D) ja levittelen viltin jalkojeni päälle. Voiko olla mukavampaa paikkaa juuri nyt?

Vain Elämää (okei, välillä Instagramin pläräämistä ja äitin kanssa tekstaamista), yksi jos toinenkin irttari ja tuhiseva karvapallo vieressä. Tämän takia perjantai-illat on omia lemppareita :)