PHONE PHOTOS

Jos kaikki on mennyt niin kuin pitää, olemme tällä hetkellä Turkin Marmariksessa & luultavasti ottamassa aurinkoa. Ei kuulosta yhtään pöllömmältä tällä hetkellä! Latasin taas puhelimen kuvien tietokoneelle ja kokosin parhaimmisa otoksista kollaaseja. Muutama kuva on otettu loppukesästä, mutta suurin osa on ihan viime viikkojen aikana otettuja.. :)

 

1. Olen viettänyt joka viikko yhden tai kaksi yötä vanhempieni luona. Siellä on mahtavat luontopolut, jonne on kiva suunnata Zazun kanssa lenkille. Niin rauhallista ja kaunista! 

2. Tästä on jo aikaa, kun teimme pikkuveljeni kanssa äitille & iskälle yllätyksenä kääretorttua. En ole edelleekään mikään älytön leipurifani..

 

 

3.  U-P-E-I-T-A auringonlaskukuvia mökiltä..

 

 

4. Tänä syksynä ollaan saatu nauttia yllättävän paljon auringosta ja sateettomista päivistä. Toivotaan, että nämä säät jatkuisivat vielä piitkään. 5. Kynttilöitä tulee polteltua lähes päivittäin. Tästä tulikin mieleen, että on käytävä ostaa iso pussillinen tuikkuja.. <3

 

 

6. Puista löytyy vielä varsin upea väriloisto. Voi olla, että ensi viikolla näky on ihan toinen.. 7. Musta on tullut taas huulipunaddikti. Ajattelin esitellä teille joku kerta huulipunakokoelmani. :)

 

 

8. Iltalenkit tämän karvakamun kanssa on parhautta. Muuten tuskin tulisi aina lähdettyä ulkoilemaan.. 9. Aamut starttaa nykyään poikkeuksetta aina kupillisella kahvia. 

 

 

10.Toivon todella, että pakkaskelit eivät ala vielä, koska en ole kerennyt käyttämään tarpeeksi tätä Zaran upeaa trenssiä saati nahkatakkeja! 11. Syksyn tulo pelotti ja ahdisti mua kauheesti säänsä puolesta, mutta eihän tää ookaan ollut yhtään pöllömpi..

 

 

12. Olemme keränneet Niklaksen kanssa viimeiset pari vuotta Iittalan valkoista teema-astiastoa, ja pikku hiljaa se alkaa olla valmis.. 13. Löysin laatikon pohjalta jotkut ikivanhat tekoripset, ja kokeilin miltä ne näyttäisivät. Aika kivat mun mielestä! :)

 

 

14. Pitihän sitä yksi kollaasi omistaa kokonaan Zazulle. My boy.. <3