2 x ERILAISTA ASUA PIKKUJOULUIHIN

Pikkujoulukausi on taas täällä! Kuinka moni teistä on jo päässyt viettämään ensimmäisiä tai ehkä jopa useampia juhlia? Mä pääsin tällä viikolla ensimmäisiin pikkujouluihin, jotka järjestimme yhdessä luokkamme kanssa. Pientä jouluista naposteltavaa, leikkejä ja pelejä ja tietysti joululauluja. Nautin kyllä täysin siemauksin kaikista pikkujouluista, kun tänä vuonna joulu menee muualla kuin Suomessa. Meinattiin myös tehdä oma jouluateria ennen reissua, koska jouluruoka on vaan parasta eikä sitä jaksa odottaa seuraavaan vuoteen.. 🎅🏼

Halusin koota vähän tänne bloginkin puolelle inspiraatiota pikkujoulupukeutumiseen. Tässä siis kaksi erilaista asua:

Pitsipaita // Vila, Vahapintaiset housut // Vila, Korvakorut // H&M, Nahkalaukku // H&M, Nilkkurit // Dinsko

Mä oon vähän myöhässä lämmennyt burgungyn väriin, mutta kaikki sen värinen kiinnittää huomion tällä hetkellä. Onhan se tosi nätti ja etenkin yhdistettynä tuttuun ja turvalliseen eli mustaan. Pitsiä, nahkaa, mokkaa.. Sopivan rennon-juhlava asukokonaisuus, jonka pukisin päälleni mielelläni.

Mekko // H&M, Laukku // Zalando, Rannekoru // Snö of Sweden, Korkokengät // H&M

Tämän asun rakensin tuon upean H&M:n mustan pitsimekon ympärille. Kaveriksi hopeaa ja korkeakorkoiset avokkaat. Tähän asuun sopisi täydellisesti punaiset huulet ja kissamaiset rajaukset. Vähän vielä hienompi asukokonaisuus verrattuna ensimmäiseen. :)

Kumpi sytyttää enemmän pikkujoulupukeutumisessa: mekot vai erikseen koottuna ylä- ja alaosa? :)