PINTERESTIN SYÖVEVEISSÄ

Harvemmin tulee surffailtua Pinterestissä mutta jostain kumman syystä sain kamalan inspiksen selailla toinen toisistaan upeampia kuvia. Hitsi, kuinka koukuttava sivu! Niin paljon kuvia, taiteellisia sellaisia. Kurkataampas, mitä kaikkea sieltä löytyi näin sykysyä ajatellen.. 

Ensin hiusasiaan - arvatkaa kuka haluaa muutosta hiuksiinsa :'D Pituus saa pysyä, mutta jotain tämä väri kaipaa. Raitoja vai tummempi tyvi? 

Kun väri on kunnossa, haluan oppia uusia kampauksia. Liian helposti tulee pidettyä hiukset ponnarilla tai sellaisenaan auki. Erilaiset letit ovat niin kivoja, mutten oikein hallitse muita kuin perus  ranskanletin (joka sekin aina onnistuu vaihtelevasti..).

Syyspukeutumiseen löytyi satoja, ellei tuhansia kuvia. Pitkiä neuletakkeja, nahkaa, ruutupaitoja, villahuiveja, hattuja, pipoja, raitaa.. Ostoslistalta löytyy tällä hetkellä nahkahame tai nahkalegginssit, hattu, pooloneule, tummansiniset farkut ja nilkkurit. 

Nämä kuvat tiivistävät hyvin sen, mitä rakastan syksyssä. Löhöilypäiviä sängyssä sateisina päivinä, tunnelmallisia valoja ja kynttilöitä pimeässä, leffa-iltoja rakkaiden kanssa, pehmeitä kotiasuja ja vilttejä, syksyn väriloistoa, joka iltaisia teehetkiä..

Syksyn tullen kotona tulee vietettyä entistä enemmän aikaa, joten on tärkeää että siellä viihtyy. Sisustusinspiraatio iski taas aika lujaa noita upeita kuvia selaillessa. Miten kotoisan näköistä noissakin kuvissa on?! Valkoista, beigeä, harmaata eri sävyissä..