PUHELIMEN KÄTKÖT VIIME VIIKOILTA

Tällä hetkellä makoilen sohvalla ja taistelen pientä väsymystä vastaan. Päiväunista on tullut nykyään (taas) enemmän sääntö kuin poikkeus, joten sänky houkuttaisi kovasti. Mutta, ei enää tähän aikaan parane nukkua. Heh.. Pakko päästävä eroon tästä, ei kesällä ole aikaa moiseen :D

Piti siis keksiä jotakin puuhaa, jottei silmät painuisi kiinni. Niinpä, ajattelin tulla jakamaan puhelimen muistiin tallentuneita kuvia viime viikoilta. Näitä ei olekaan vähään aikaan taas näkynyt, mutta toivottavasti tykkäätte! 

Kampaajareissun jälkeen hymyilytti onnistunut lopputulos ja edessä häämöttävä viikonloppu kotikotona. // Samana viikonloppuna käytiin porukoiden kanssa matkalaukkuostoksilla. Arvaatteko, minkä värisen valitsin? ;)

Pikkuinen päikkärikaverina.. ♡ Mikään ei ole parempaa kuin nukkua takkatulen ääressä, peittoon käpertyneenä - ah! // Clipperin teet ovat omia lemppareita. Tällä kertaa maistoin kuvassa näkyvää sitruuna-inkivääriteetä, joka ei valitettavasti hivellyt makunystyröitäni. Ei pahaa, muttei parastakaan.

Tänä keväänä olen raaskinut ostaa tulppaaneja ainoastaan kerran, sillä täällä Savonlinnassa niiden hinnat tuntuvat olevan taivaissa. On ne vaan kauniita! // Kevään edetessä ja auringon paistaessa yhä useammin, kuntosalilla treenaminen on vähentynyt. Lenkit ovat pidentyneet, mutta salikerrat jääneet 1-2 kertaan viikossa. Ehkei se ole niin vakavaa :) 

 Meillä on tälläkin hetkellä upeat lenkkeilymaastot.

Koulussa meillä on kerran viikkoon ruokatunnit, jolloin tehdään aina erilaisia ruokia. Tällä viikolla meillä oli kevään viimeinen tunti, jonka teemana oli kevätateria. Paljon erilaisia salaatteja, leipäsiä sekä pääruoaksi kanaa, risottoa ja parsaa. Jälkiruokapöydästä löytyi taivaallista kinderpiirakkaa sekä tietysti munkkeja! Parhaimpia koulupäiviä heittämällä :D 

Fiilis on ollut viime aikoina niin hyvä. En malta odottaa sään lämpenemistä sekä kesää - kevään matkoja unohtamatta! Tämä kevät on ollut myös poikkeus, kun on ensimmäinen kevät neljään vuoteen, kun ei tarvitse stressata pääsykokeista. Aika siistiä.