PULLAPÄIVÄ - MITEN ONNISTUI?

Heippahei ja hyvää sunnuntai-iltaa! Miten teidän viikonloppunne on mennyt? Onko moni muu jännittänyt ensimmäisiä kisoja? :) Mä lähdin perjantaina Zazun kanssa mummolaan yöksi. Juhlittiin vaarin syntymäpäiviä ja samalla jätin Zazun porukoille hoitoon viikoksi tai pariksi, koska mennään tosiaan ensi viikolla Joensuuhun katsomaan yhtä asuntoa. Eilen illasta tulin sitten jo takaisin Savonlinnaan. Tää päivä on mennyt vähän ohi, kun ollaan nukuttu univelkoja pois pitkillä yöunilla ja melkein parin tunnin päikkäreillä, hups..

Haluttiin leipoa laskiaispullia tänä vuonna, sillä viime kerrasta on ainakin 3 vuotta. Meillä äiti ja mummo ovat aina olleet kovia leipomaan pullaa, ja jossain vaiheessa se oli melkein joka viikonloppuinen herkku. Mä en ole kuitenkaan leiponut pullaa elämässäni kuin ehkä 3-4 kertaa. Sen leipominen on kyllä tosi yksinkertaista ja helppoa, vaikka oon aina ajatellut koko homman jotenkin tosi työlääksi. Pakko vaan myöntää, ettei maku ollut ihan yhtä herkullinen kuin äitin tai mummon tekemänä. Mentävä jommankumman opetukseen ens kerralla! Mutta hei - paljon vaan kermavaahtoa ja mummon tekemää maailman parasta vadelmahilloa, niin kyllä niitä muutama tuli syötyä :D

Nyt on masut täynnä pullaa, joten on hyvä jatkaa tätä rentoa sunnuntaita sohvan pohjalla löhöten. On jotenkin niin orpo olo, kun ei ole Zazua vieressä tuhisemassa.. Mutta palaillaan alkuviikosta mm. toivotun arkimeikki postauksen merkeissä :)