PUSH UP PIXIE -FARKUT

Olen aiemminkin maininnut siitä, kuinka vaikea mun on löytää hyvin istuvia farkkuja. Yleensä ongelmana on se, että jos farkut istuvat jaloista, ovat ne vyötäröltä liian löysät. Sama tietysti toisinpäin. En tykkää muutenkaan käyttää vöitä, joten sekin vaikeuttaa sopivien farkkujen löytämistä.

Vaikka kaapistani löytyy ehkä noin viidet farkut, on puolissa niissä haaravälin kangas revennyt. En viitsi kulkea reikäisissä farkuissa töissä, joten otin itseäni viikonloppuna niskasta kiinni ja lähdin katselemaan farkkuja. Olin aikeissa sovittaa Cubuksessa Hannah -nimisiä farkkuja, mutta koska oikeaa kokoa ei löytynyt, sovitin kaverin suosituksesta Cubuksen uutta mallistoa Push Up Pixie. Kyseessä on tiukka farkkumalli, joka nimensä mukaisesti kohottaa takamusta ja saa sen näyttämään entistä paremmalta leikkauksen ansiosta. Hahha, niin varmaan!

Koska farkuissa on 3% elastaania, otin mahdollisimman pienen koon eli 28 (yleensä kokoni on 29). Silti tuo 28 jäi vähän vyötäröltä löysäksi, joten uskaltauduin kokeilemaan kokoa pienempää eli 27 - ja nehän meni nipinnapin jalkaan. Hullua. :-D Ei ne kauhean mukavat olleet vyötäröltä, mutta koska farkut joustivat todella paljon, tiesin niiden vähän löystyvän käytössä. Menin siis pikimmiten kassan kautta kotiin, ja kotona vielä mallailin niitä (kyllähän ne alkoi pikku hiljaa muotoutua!). Täytyy myöntää, että nämä farkut jo hipovat täydellisyyttä!

Tekisi ihan mieli hakea toisetkin eri värissä, mutta taidan katsella muutaman viikon, että millaisena ne pysyvät. Farkuillani on yleensä ikävä tapa lörähtää.. :-( Mutta hei, jos innostutte kokeilemaan niin suosittelen sovittamaan  farkkuja, jotka ovat jopa kaksi tai kolme kokoa pienemmät kuin yleensä!