RAVINTOLAVINKIT: PYTHAGORION

Matkustamisen yksi parhaimpia puolia on yksinkertaisesti ruoka. Joka maassa on loppuen lopuksi niin erilaiset tavat valmistaa ruokia, että salaattikin voi maistua hyvin erilaiselta eri maissa. Kun nuorempana olin vielä vähän ennakkoluuloinen erilaisia ruokia kohtaan, niin nykyään pyrin maistelemaan rohkeasti muutakin kuin pizzaa (tosin sitä on pakko silti syödä ainakin kerran loman aikana) ;) Tällä reissulla tuli maisteltua sen pizzan lisäksi mm. kalmaria, jättikatkarapuja, pastaa, erilaisia salaatteja sekä tietysti perinteistä moussakaa ja kana souvlakia.

Halusin koota blogini puolelle 5 ravintolavinkkiä Pythagorionista. Ehkä näistä on apua jollekin.. :)

  • Lakis: Mielettömän hyvä palvelu ja kivat näköalat kukkulalta. Söin mustekalaa, joka oli niin hyvää! 
  • Esperides: Tunnelmallinen ravintola, jossa täälläkin oli mukava palvelu. 
  • Irodion Garden: Itse en käynyt tässä ravintolossa, mutta vanhempani kehuivat heidän moussakaansa loman parhaimmaksi. Jos päivät eivät olisi loppuneet kesken, olisin itsekin halunnut mennä maistamaan. 
  • Aphrodite: Ravintola, joka houkutteli puoleensa (toisiksi alin kuva). Ihana paikka istuskella ja nautiskella hyvästä ruoasta..
  • Genteki: Vaikka tämä ravintola sijaitsi sivukadulla, niin italialaistyylinen sisustus houkutteli puoleensa. Saatiin todella hyvää palvelua ja erinomaiset pizzat!

Oikeastaan näitä kaikkia ravintoloita yhdisti moni sama asia, jonka takia ne jäivät mieleeni: houkuttelevan näköinen paikka istuskella ja syödä, sisäänheittäjien puuttuminen, ystävällinen palvelu sekä monipuolinen menu. Suosittelen rohkeasti aina kokeilemaan muitakin ravintoloita kuin niitä, jotka sijaitsevat usein pääkadun/-alueen varrella. Usein (ei tietenkään aina, mutta kuitenkin) parempaa ruokaa ja palvelua saa vähän syrjemmästä. :)