REISSUN 6 x IKIMUISTOISINTA ASIAA

1) Yöuinti meressä. Alkuun uiminen tuntui jotenkin niin vapauttavalta ja rennolta, kunnes päästin mielikuvitukseni valloilleen ja kuvittelin hain hyökkäävän tuosta sysimustasta vedestä kimppuumme. Tuli vähän kiire pois vedestä, hehe.. :D

2) Yhtenä päivänä kiertelimme Hanian kaupunkia ja bongasimme sattumoisin jättikokoisen merikilpikonnan merestä. Kuinka siistiä! Olin yhtä innoissani kuin pieni lapsi lelukaupassa, ja kuvasin tätä mieletöntä otusta ainakin puoli tuntia. VAU!

3) Heinäsirkkojen (tajuttoman kova) sirkutus. Voin edelleen kuulla sen äänen, kun laitan silmäni kiinni. ♡

4) Yölliset seikkailut vuorilla, tähtitaivaan alla. Keskusteltiin taas pieni ikuisuus avaruudesta, maapallon muodosta ja elämästä ylipäätään. On tää kaikki vaan niin ihmeellistä.

5) Uskaltauduttiin ensimmäistä kertaa vuokrata auto, jolla ajeltiin läntistä Kreetaa. Milloin oltiin eksyksissä kapeilla ja mutkikkailla vuoristoteillä, milloin taas ihailtiin kaunista Välimerta rannikkoa pitkin ajaen. Yksi parhaista päivistä ja kokemuksista ehdottomasti!

6) Totaalinen rentoutuminen. Vähintään puolet lomasta olin ihan kujalla päivästä, mikä kertoo jo aika paljon. Akut tuli siis ainakin ladattua syksyä varten.

Pakko jälleen todeta, että matkustaminen on asia, joka tekee minut aidosti onnelliseksi. Taas on kasapäin muistoja, joita muistella myöhemmällä iällä. 

"Fill your life with adventures, not things. Have stories to tell, not stuff to show." -Pinterest