RELAXED WEEKEND

Jestas, miten ihana viikonloppu mulla on ollut. Vietettiin tämä viikonloppu kokonaan Savonlinnassa, sillä loppuvuosi tulee varmaan olemaan aikalailla Mikkeli-Savonlinna välistä ramppaamista.. :) Nyt sai ihan kunnolla rentoutua ja olla. Mitä nyt eilen teki koulujuttuja vaivaiset 8 tuntia haha.. Onneksi huomenna on ainoastaan joku infotilaisuus iltapäivästä, joten tavallaan viikonloppu jatkukoon vielä hetken.

Kuinka moni teistä juhlisti Halloweenia? Muistan, kuinka pienenä aina juhlittiin sitä serkkuni pitämissä juhlissa. Parasta! Pitäisiköhän ensi vuonna itsekin järjestää..

 ⭐️ Meidän vaivaiset muutamat joulukoristeet on nyt kaivettu esille. Etsinnän alla olisi jotakin pientä joulusta muistuttavaa. Ehkä muutama punainen tyynynpäällinen?

 ⭐️Ei viikonloppua ilman hyvää ruokaa. Kokeilin lauantaina valmistaa tulisia kukkakaalinnuppuja Cosmopolitanista löytyneen reseptin innoittamana. Niistä tuli niiin hyviä, että ajattelin jakaa reseptin ensi viikolla myös teille. Miltä kuulostaa?

⭐️ Kotona oleilua mukavissa kotivaatteissa. Parasta! 

⭐️ Ensimmäiset joulutortut tehty ja glögit juotu. Yleensä glögi on aluksi todella hyvää ja sitä voisi juoda päivittäin, mutta sitten jossain vaiheessa iskee kunnon ällötys. Onhan se varsin makeaa - jopa mun mielestä :D

⭐️ Rakkaan viereen käpertymistä ja Netflixin katsomista (arvatkaa nukahdinko taas kesken elokuvan heh). Leffavinkkeinä Role Models sekä Forgetting Sarah Marshall. Leffat olivat oikeasti hyviä eikä nukahtaminen siis johtunut niistä :D 

Rentouttavaa loppuiltaa ♡