REMINGTON SILK DRYER

Kävin pari viikkoa sitten kampaajalla leikkauttamassa hiuksiani enemmän kerroksittain. Aloin kyllästymään parin vuoden jälkeen tasapitkään tukkaan, joka tuntui aina 'lössähtäneeltä'. Samalla keskustelimme kampaajani kanssa hiustenhoitorutiineistani ja meillä tuli puheeksi muotoilurautojen käyttö. Nolona myönsin, ettei mulla ole ollut fööniä useampaan vuoteen. Siis hiustenkuivaajaa, joka pitäisi löytyä jokaiselta naiselta! :D Olen niin laiska laittamaan hiuksia, joten fööniä käytän max. 2 kertaa vuodessa ja silloinkin kotikotona ollessa..

Päätin siis hankkia itselleni hiustenkuivaajan ja lyhyen pähkäilyn jälkeen päädyin kuvissa näkyvään Remingtonin Silk fööniin, joka on kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen! Tuote lupaa hiuksista entistä kiiltävemmät ja silkkisemmät eikä kuivaukseen mene kauaa aikaa sen tehokkuuden ansiosta. Johto on myös riittävän pitkä (3m!).

Hiustenkuivaajasta löytyy kolme eri lämpötilaa ja kaksi eri nopeutta. Takuu tuotteelle on 5 vuotta, josta olen vähän yllättynyt (positiivisesti tietenkin). Tällä hetkellä kaapista löytyy tämän lisäksi suoristusrauta sekä sauvakiharrin, jotka ovat molemmat myöskin Remingtonilta. Olen aina ollut todella tyytyväinen kyseiseen merkkiin, jonka tuotteet ovat hintalaatusuhteeltaan erinomaisia. 

Tuotteen normaalihinta on Sokoksissa 59,95e. Multa löytyi 30% alennuskuponki, joten hyödynsin sen tähän ja hintaa jäi 41 euroa. :)