RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU

Ihanaa huomenta <3 En muista koska viimeeksi olisi ollut niin kiva maanantai, mitä eilen oli. Eilinen oli ainoa harkkapäivä tällä viikolla, ja loppuviikoksi ei ole muutamaa pientä projektia lukuunottamatta muuta. Viikonlopuksi suunnataan Mikkeliin juhlistamaan isänpäivää, joten ihan tuntuu siltä, että olisi jo viikonloppu. Toivotettiinkin eilen harkasta kotiin ajaessa hyvät viikonloput toisillemme :D

Halusin palata hetkeksi vielä menneeseen viikonloppuun, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen. Perjantaina olo oli ihan ryytynyt ja vähän kipeä, joten nukuttiin pitkät päikkärit, joiden jälkeen ei olisi millään malttanut nousta sängystä. Enkä kyllä ihan heti noussutkaan, koska ei ollut mikään pakko. Oli vaan parasta kaivautua peiton alle lukemaan blogeja ilman minkäänlaisia loppuillan suunnitelmia. Perjantai meni siis ihan vaan kotosalla.

Lauantaillekaan ei ollut mitään suunnitelmia. Niklaksella oli tuttuun tapaan jääkiekkopeli, joten sain viettää melkein koko päivän itsekseen. Kävin kiertelemässä kauppoja, nukuin jälleen päikkärit, laittelin ruokaa ja leivoin ja tuijotin telkkaria. Iltaa vietettiin kahdestaan käymällä muutamilla lasillisilla. Oli ihan super hauskaa!

Meillä on lauantaisin aina saunavuoro, joten kipitettiin juuri ennen sen loppumista vielä saunaan lämmittelemään. Koska meillä on illan viimeinen vuoro, menee sen loppuessa saunan ovet lukkoon ja valot sammuvat. Kerettiin kuitenkin just ennen ovien lukkiutumista ja otettiin lyhty tuomaan valoa. Ens kerralla on pakko ottaa uusiksi, koska oli niin paljon tunnelmallisempaa saunoa hämärässä! 

Sunnuntaina meidän oli tarkoitus nukkua pitkään, mutta yllätys että herättiin jo vähän ennen 9. Aamupalaksi Niklas paistoi pataleivän, joka oli taas niin hyvää, että vedettiin kokonainen leipä kerralla. Ohjeen siihen löydät täältä. Koko sunnuntai oli muutenkin sellainen kunnon rentoilupäivä. Käytiin yhdessä lenkillä, nukuttiin vaihteeksi päikkärit, syötiin viikonlopun jämäruokia ja möllötettiin sohvalla. Illasta näin vielä hyvää ystävääni, kenen kanssa parannettiin maailmaan glögin ja jäätelön merkeissä. <3

Vitsi, miten mukava ja rento viikonloppu!