RHODES PICTURES

Enää tämä & yksi postaus matkakuvia, sitten vaihdetaan aihetta ja täytyy alkaa suunnitella uutta kohdetta.. N koittaa kovasti houkutella mua lähtemään heinäkuussa reissuun, mutta täytyy nyt katsoa. Ensin pitää selvittää päästäänkö opiskelemaan, ja toisaalta lähtisin mieluummin syksyllä vasta lämpöön. We will see ;)

Päivämme olivat Rodoksella pitkälti samankaltaisia. Heti herättyämme lähdimme useimmiten lenkille, jonka jälkeen mahat kurnivat jo niin kovasti että oli jopa kiiruhdettava aamupalalle. Tarkoituksena oli syödä aamupala rauhassa ja hitaasti, mutta eihän siitä mitään tullut hahha! Yleensä meillä meni alle puoli tuntia.. Aamupalan jälkeen (ja vatsat turvonneina) suuntasimme rannalle makoilemaan, jossa vietettiin aikaa 2-4 tuntia, riippuen kuinka paljon nahka punoitti :'D

Kun rannalla makoilu alkoi riittää, lähdimme joko kaupungille kahville tai keitimme itse huoneessamme päiväkahvit. Yhtenä päivänä oli pakko käydä Starbucksissa - kallista kuin mikä, mutta niiin hyvää!Muutamina iltoina hyödynnettiin happy hour & käytiin testaamassa erilaisia drinksuja. Muutenhan niiden hinnat huitelee melkeimpä Suomen hintatasossa.. Tälläkään kertaa musta ei tullut alkoholin suurkuluttajaa :-D

Iltapäivästä suuntasimme usein altaalle vielä hetkeksi ennen kuin lähdimme valmistautumaan iltaa varten. Ensimmäinen ulkomaanmatka, kun altaassa tuli uitua vain muutaman kerran. Aiemmin olen pitänyt sitä niin tärkeänä kriteerinä hotellia valitessa, mutta nyt tuntuu ettei se olekaan niin tärkeä..

Ruokapaikkoja löytyy vaikka millä mitalla, mutta silti meillä tuntui olevan välillä vaikeuksia löytää tarpeeksi viihtyisä paikka. Usein kävelimmekin melkein pari tuntia ennen kuin löysimme houkuttelevan ruokapaikan. Eniten syötyjä ruokia taisi olla kreikkalainen salaatti, moussaka & pizza. Hahhah :-D Ainoastaan yhtenä iltana valitsimme väärän ravintolan, sillä ruoka oli siellä aivan kamalaa hyh!

Vanhuksina emme jaksaneet valvoa myöhään, joten yhtä iltaa lukuunottamatta olimme jo hotellissa aina ennen kymmentä.. No jaksoipahan aamulla herätä aamulenkille ;-)