SÄ HUUDAT

 

 

 

 

Makoilen sängyssä peiton alla. Televisiosta tulee hömppää ja aukinaisesta ikkunasta kuuluu satunnaisten autojen ääniä. Ulkonta tulee ihana sateen jälkeinen tuoksu. Tiedättekö sen yhdistelmän, kun lämmin asfaltti kastuu? Tai ainakin kuvittelen tuon tuoksun tulevan siitä :D Syksy on selvästi alkanut. Juuri tänään.

 

 

 

 

On ihanaa vain maata sängyssä ilman mitään kiirettä. Vielä on pari tuntia aikaa ennen kuin on pakko painua nukkumaan. Olen ollut viimeisen viikon erittäin kiireinen, sillä aloitin työt. Teen jälleen opettajan sijaisuuksia, tällä kertaa olen 2 viikkoa toisella paikkakunnalla. On ollut kiva nähdä menoa muuallakin kuin Mikkelissä, mutta matkaa kertyy 100km päivässä & kun ei ole omaa autoa, on ollut varsin pitkiä päiviä. Aamuisin olen lähtenyt 7 maissa ja kotiin päässyt vaihdelle 14-16 välillä. Onneksi tänään olin kotona jo puoli 3! 

 

 

 

 

Töistä tultuani olen syönyt, nukkunut päiväunet, katsonut televisiota ja käynyt lenkillä. Sitten onkin jo ollut aika tehdä iltatoimet ja käydä nukkumaan. Mielenkiintoista :D Ensi viikko on vähän kevyempää töiden osalta, joten en malta odottaa että pääsen kuntosalille ja aamulenkkeilemään Zazun kanssa. Pakko myös varmaan pitää kunnon siivouspäivä, sillä siivoilut on jääneet aika vähälle hahha..

 

Lisäksi olen hankkinut uuden kannettavan, tehnyt herkullista katkarapusalaattia, syönyt paketillisen jäätelöä, nähnyt parhaita ystäviäni & koittanut etsiä matkoja. Oikein mukavaa keskiviikkoa :)