SAIN RAKKAITA YÖKYLÄILEMÄÄN

Heipparallaa, mitä tänne kuuluu? Heinäkuu on startannut (kääk) ja ensimäiset päivät ovat taas hujahtaneet nopeasti. Ihanaa kylläkin, että on ollut puuhaa. Syksyllä ja talvella sitä kerkee taas olemaan kotona neljän seinän sisällä. Käytiin muuten eilen leffassa katsomassa uusin Jurassic World ja naurettiin, ettei olla kovin aktiivisia sen suhteen. Kerran tai kaksi vuodessa riittää meille, koska tykätään enemmän katsoa elokuvia kotona sohvalla löhöten. Onhan toi tietty kivaa vaihtelua näin toisinaan!

Me saatiin sunnuntaina meille yökyläilijöitä. Serkkuni ja kummityttöni tulivat meille muutamaksi yöksi ja juostiin periaatteessa melkein koko aika paikasta toiseen. Kierrettiin useampi leikkipaikka, riehuttiin pari tuntia HopLopissa, joka oli sata kertaa siistimpi paikka kuin olin kuvitellut haha! Käytiin myös kiertelee kauppoja, ihastelemassa perhosia Botaniassa, laitettiin ruokaa ja herkutettiin torilla Joensuun kuuluisalla pullavohvelilla. Pidettiin vielä kunnon leffailta viimeisenä iltana isojen karkkisäkkien kera of course.. Kunnon luksusaikaa tyttöjen kesken - kylläpä oli mukavaa! :)

En ollut aiemmin edes kuullut Botanian puutarhasta, mutta serkulleni oltiin kehuttu paikkaa, joten päätettiin käydä katsomassa. Puutarha oli nätti, ja olihan siellä upeita perhosia ja kasveja, mutta mun mielestä ehkä vähän ylihintainen(12e). Onneksi opiskelijat saavat lipun puoleen hintaan heh.. Tuon parin päivän aikana tuli myös itse tutustuttua enemmän Joensuuhun ja sen tarjoamiin aktiviteetteihin. Mä kyllä tykkään tästä kaupungista!

Että sellainen alkuviikko täällä takana. Nyt onkin useampi päivä töitä tiedossa, joten loppuviikko meneekin pitkälti siellä. Ensi viikolla odottaa myös lyhyt Mikkelin visiitti.. Nyt iltalenkille virkistäytymään, kun tuli otettua taas kevyet tunnin päikkärit näin illasta, hups! Mukavaa keskiviikkoa! :)