152 PÄIVÄÄ SEURAAVAAN REISSUUN..

"Samos on kreikkalainen saari, joka sijaitsee Egeanmerellä aivan Turkin rannikolla. Samos on yksi Kreikan vehreimmistä ja monipuolisimmista saarista. Saaren lähdevedellä kastellaan plataani-, oliivi-, ja sitruunapuita sekä viinitarhoja. Saaren erikoisuuksiin kuuluu puolimakea muscat-viini." -Tui.fi

Isäni pyysi minulta apua etsiä äitille/meille sopiva matkakohde keväälle. Tiesin oikeastaan heti, että kohteen pitäisi sijaita Kreikassa. Vanhempani ovat todellisia Kreikka faneja, joten siitä lähdettiin liikkeelle. Halusin myös kaikille uuden kohteen. Tärkeimmät kriteerit olivatkin sen lisäksi: vehreys ja monipuolisuus, meri, hyvä hotelli ja mahdollisimman takuuvarma aurinko. Korfuun olisimme ehkä päätyneet, jos ajankohta olisi ollut aavistuksen myöhemmin. Myös Samos kuulosti hyvältä, ja löydettyäni meidän hotellin Doryssa Seaside, tiesin että tänne mentäisiin.. :)

Ajatuksena oli ainakin vuokrata päiväksi tai kahdeksi auto, vaellella sekä nauttia hyvästä ruoasta. Olen viimeeksi ollut perheeni kanssa ulkomailla vuonna 2013, joten kivaa taas päästä heidän kanssaan reissuun. Ottaisin kyllä Niklaksenkin mukaan, mutta jonkun on jäätävä koiravahdiksi, ääh!

KUVAT: tui.fi

Olisi ihan mahtavaa, jos teillä olisi antaa vinkkejä Samokselle. Antakaa siis tulla! :)