SATEINEN KESKIVIIKKO

Heti, kun kalenterissa käännettiin sivua lokakuun (meinasin ensin kirjoittaa toukokuun, hups) puolelle, muuttui sää todella tuuliseksi ja sateiseksi. Että heippa vaan ne kivat, aurinkoiset syyspäivät ja tervetuloa Suomen perinteinen syksy. No se on asenne- ja pukeutumiskysymys, joten ei kun kumpparit jalkaan ja sadetakki niskaan :D

Meillä on ollut itseopiskelua alkusyksy lähes kokonaan. Tänään oli kuitenkin parin tunnin luento, jonka jälkeen lähdettiin käymään kaupungilla. Poikkeuksellisesti syötiin lounas Sokoksen kahvilassa, Kulmassa. Sanotaan, että normaalihintaisena (7,50e) pelkän salaattilounaan hinnaksi ehkä vähän ylihintainen, mutta tänään se oli poikkeuksellisesti 6e. Sen hinnan maksan mielelläni salaatista, kahvista ja jälkiruoasta. :) Käykäähän savonlinnalaiset testaamassa, mikäli ette vielä ole!

Meille itse asiassa kävi hauska tilanne, kun oltiin lounastamassa. Mä olin lähtenyt viemään tarjotintani pois ja hakemaan kahvia, Niklas puolestaan meni santsaamaan. Sillä aikaa joku iäkäs ihminen käveli meidän kahden hengen pöytäämme, siirsi Niklaksen tarjottimen pois ja istui meidän pöytäämme kahvikupposensa kanssa. Kävin nappaamassa takkini ja laukkuni tästä toisesta tuolista ja vaihdettiin sitten pöytää keskenkaiken. Oli se vähän hauska tilanne, kun vapaita pöytiä oli reilusti ja hänen piti juuri meidän pöytäämme istahtaa.. :'D

Vatsat täynnä kiertelimme Sokoksen 3 + 1 päiviä, joilta ei tarttunut mukaan vielä tänään mitään. Perjantaina on ehkä ihan pakko pyörähtää uudestaan Mikkelissä, sillä sinä päivänä näytti olevan muutamia ihan mielenkiintoisia tarjouksia.. Samalla reissulla löysin itselleni täydelliset syys-/talvikengät Intersportista, jotka tulen varmasti esittelemään täällä joku päivä. 

Huomenna lähden illasta Zazun kanssa Mikkeliin ja tulenkin Savonlinnaan takaisin vasta maannataina. Vähän pidempi Mikkeli visiitti siis tiedossa, joten ehkä sitä kerkeää tekemään vähän enemmän kuin yleensä. 

Nyt on pakko keskittyä hetki koulujuttuihin ja sitten iltapalan kimppuun. Rentoa tiistaita, sateesta huolimatta :)