SEURAA, TYKKÄÄ TAI KOMMENTOI

Oon päässyt päivä päivältä paremmin jyvälle uudesta blogisivusta. Vaikka kuukausien aikana tulee luultavasti tapahtumaan pieniä ulkoasumuutoksia niin pääosin sivusto alkaa olla sellainen kuin on tarkoituskin. Ensinnäkin mitä tykkäätte siitä?

Toiseksi halusin tulla vinkkaamaan teille muutamasta asiasta, jotka liittyvät lähinnä blogin seuraamiseen, kommentointiin ja postauksien tykkäyksiin.

- Ensinnäkin blogia voi nyt seurata tilaamalla RSS-lukija. Rss-lukijan avulla näet, milloin olen kirjoittanut uusia postauksia.

- Kommentointi onnistuu myös anonyymina, jos ei halua nimeänsä julkaista. Kommenttia kirjoittaessa voit valita kirjaudutko sisään parilla vaihtoehtoisella tavalla (kuten Facebook jne.) tai painamalla kohtaa "Nimi", josta aukeaa pari uutta kohtaa, ja sieltä voit valita "Kommentoin mieluummin vieraana". 

- Jos kommentointi on liian vaativaa, voit myös painaa tähden kuviota niiden postauksien kohdalla, joista tykkäät. Tämä onnistuu blogini etusivulla tai jokaisen postauksen lopussa. Näin tiedän, minkälaiset postaukset ovat kiinnostavimpia ja tykätyimpiä! 

Näiden avulla tiedän, että blogini on kiinnostava enkä kirjoita olemattomalle yleisölle ;)

Kuvituksena toimii viikonloppuna räpsityt kuvat. Aika ruokapainotteisia, vaikka toisaalta viikonloppuun kuuluu hyvä ruoka vai mitä! Mä alan valmistautumaan - en edes tiedä mihin - sillä äiti ilmoitti 'varaavansa' mut tänään 16-18. Muuta en tiedä kuin sen, että urheiluvaatteet päälle eikä meikkiä nassuun. Hahhah, yllätykset on aina kivoja ja piristäviä!