SHOPPAILUPÄIVÄ ÄITIN JA VELJEN KANSSA

Me lähdettiin maanantaina äitini ja pikkuveljeni kanssa Helsinkiin tai tarkemmin sanottuna Vantaalle. Reissun tarkoituksena oli päästä käyttämään viime kesänä saamani lahjakortti sisutus-/huonekaluliike Cobelloon. En ollut ennen asuntomessuja kuullut koko yrityksestä, mutta ihastuin siihen meidän messutalossa, joka oltiin sisustettu melkein kokonaan lattiasta kattoon heidän tuotteillaan.

Cobellolla on myymälät Vantaalla ja Espoossa, ja ainakin Vantaan myymälä oli yllättävän iso ja mielettömän kodikas ja lämminhenkinen. Saatiin rauhassa kierrellä ja ihastella kaikkea ympärillä olevaa. Meinasi iskeä pieni valinnanvaikeus, koska olisin voinut ostaa melkein koko kaupan haha :D Loppuen lopuksi mukaan lähti lyhtyä, peiliä, ruukkua, tyynynpäällistä.. Esittelen ne teille vielä erillisessä postauksessa. 

Cobellosta ajoimme Jumboon, jossa kiertelimme muutaman tunnin verran. Käytiin lounaalla Fafasissa, joka oli itse asiassa ensimmäinen kerta. Jokainen meistä oli tyytyväinen ruokaansa, joten vahva suositus myös täältä suunnalta! Kiva aina välillä kokeilla uutta, eikä anna mennä tuttuun ja turvalliseen ;) 

Mitään muita vaatehankintoja en tehnyt, paitsi Zarasta lähti mukaan kuvassa näkyvät ohuet mustat kesähousut. Ihan täydellisen tuntuiset päällä ja mielestäni vajaamittainen lahje tuo kivaa pientä vaihtelua :) Saisi lämpimämmät kelit taas palata, jotta housut pääsisivät käyttöön. 

Jumbosta ajoimme vielä Ikeaan ja sen vieressä olevaan Partioaittaan. Ikeasta ostin muutaman viherkasvin sekä pari pientä tarpeellista ostosta kotiimme. Koko päivä oli täynnä naurua ja kaiken kaikkiaan ihana. Juteltiin juuri kotimatkalla, ettei olla taidettu koskaan olla kolmistaan missään "shoppailemassa". Tällainen laatuaika perheen kanssa on aina mieltä lämmittävää - etenkin nyt, kun asutaan eri kaupungeissa. On niin kiitollinen olo läheisistä mun ympärillä. <3