SHOPPAILUPÄIVÄN ASUA

Heissan!

Makoilen juuri sängyllä ja ajattelin aikani kuluksi tulla moikkaamaan teitä ennen Niklaksen vanhemmille lähtemistä. Mietittiin eiliseen asti, missä oikein vietettäisiin uutta vuotta. Nuorempana sitä oli aina pakko päästävä juhlimaan kavereiden kanssa, mutta viimeisen parin vuoden aikana koti on voittanut 100-0. On paljon kivempaa olla kotona, tehdä hyvää ruokaa ja katsoa leffaa. Ikkunasta on nähty parit raketit, vaikka en niistä oikein piittaakaan. Meidän Zazu menee siitä paukkeesta ihan sekaisin, joten tänä vuonna päätettiin lähteä karkuun maalle. Ei ole kivaa katseltavaa, kun koira tärisee ja on paniikissa koko illan ja yön.. 

Sunnuntaina sitten juhlitaan meidän vuosipäivää (ajatella, että se on jo kahdeksas!) ja mennään perinteiseen tapaan jonnekin syömään.. Ihana tapa saattaa tämä vuosi päätökseen..:)

Paita // Only, Farkut // Liu Jo, Nilkkurit // Vagabond, Huivi // Zara, Clutch // Michael Kors

Eilen saatiin vihdoin ja viimein aikaiseksi lähteä katsomaan alennusmyyntien tarjonta. Olin kieltämättä vähän pettynyt, vaikka tiesinkin ettei pidä kummoisia odottaa.. Kekäleessä ihastuin (rakastuin) Ted Bakerin takkiin, jonka jouduin irvistäen jättämään henkariin - ihan vaan hinnan takia. Vaikka takki oli puoleen hintaan, olisi sille silti jäänyt yli 200 euroa. Ei ihan opiskelijan kukkarolle sopiva :D Ehkä sitten joskus.. 

Mukaan lähti kuitenkin yksi vaate, mutta sen voisinkin esitellä teille ensi viikolla.. Oletteko te löytäneet alennusmyynneistä mitään?

Nyt mä toivotan teille kaikille huippua vuoden vaihdetta 🎆♡