SILTAKEMMAKAT 2018 KUVINA JA VIDEONA

Siltakemmakat olivat juuri sellainen tapahtuma kuin olin päässäni etukäteen kuvitellut. Pieni alue ja vajaa 2000 ihmistä päivässä, rennon letkeä fiilis ja tietty upea sijainti ihan Saimaan vieressä. Kuten olen aiemminkin todennut, niin tällaiset pienet "festarit" on kyllä niin mun juttu! Voisin ehdottomasti kuvitella meneväni uudestaankin.

Meillä oli liput perjantaille, jolloin esiintyi Happoradio, Maija Vilkkumaa ja Elastinen. Yhden päivän lippu maksoi 40 euroa, joka on vielä ihan maksettava summa. Oikeastaan ainut negatiivinen asia, jonka keksin on bussikyytien puuttuminen. Me päästiin Aleksin kanssa Puumalaan kätevästi mökiltämme, sillä Mikkelistä tuli viimeinen bussi vähän ennen kasia. Takaisinpäin piti sitten hankkia kyytiä itse, joka meinasi alkuun olla ihan toivotonta. Onneksi yksi Aleksin kaveri suostui hakea meidät Mikkelistä asti :D Mietittiin jo sitäkin vaihtoehtoa, että oltaisiin nukuttu yö autossa haha!

Sääennusteet näytti hajanaisia sateita, joten jännitettiin koko ajan, että koska sataa vettä. Jotenkin kummasti kaikki sadealueet kiersivät meidät eikä koko kolmen päivän mökkivisiitin aikana satanut yhtään. Aurinko paistoi melkein koko ajan ja lämpöä oli reilusti yli 20 astetta. Vitsi mikä tuuri!

Odotin ehdottomasti eniten Elastisen esiintymistä, mutta illan jälkeen oli pakko todeta Happoradion olleen jopa enemmän mun mieleen! Olin jotenkin ajatellut, etten osaa Happoradiolta mitään biisejä, mutta niitä tulikin hoilailtua paremmin kuin Elastisen kappaleita. Toki Elastinen oli mielettömän karismaattinen esiintyjä ja sai jengin hyvin fiilikseen mukaan. Maija Vilkkumaa meni puolestaan osittain ohi, koska käytiin tuolloin syömässä (tosin maailman surkeinta pizzaaa heh)

Elastinen oli illan viimeinen esiintyjä, joka lopetti vähän jälkeen kahden. Päästiin mökille vähän ennen aamuneljää ja ennen nukkumaanmenoa oli pakko käydä räpsimässä muutama kuva taivaasta, joka oli värjääntynyt osittain oranssiksi. Niin kaunista, etten kestä! Ei olisi millään malttanut käydä nukkumaan..

Toivottavasti pääsette alla olevan vlogin myötä fiilikseen mukaan <3 Ps. Kiitos maailman parhaimmalle pikkuveljelle seurasta!